Jump to content

Castaway

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobila sam od Mirovinskog izvjesce o preostalom iznosu otkupa, bez ikakvog upozorenja o gomilanju zateznih kamata prethodnih vlasnika. Jucer sam zvala Mirovinsko i covjek kaze kako im tek sad isticu ugovori sklopljeni na 30 god za otkup stanova, pa mi ne moze reci iskustva drugih. No, kaze i da ih imam pravo tuziti. Posjetit cu odvjetnika, jer jos ih nitko nikad nije tuzio. Radi se o nakaradnom zakonu. Ja jesam preuzela ugovor ali koja bi budala preuzela i dugove.
  2. Jedan je mrtav, a drugi ne zeli cuti za to. Meni je skroz nepravedno da teret padne na posljednjeg i neduznog u nizu. Mislite da bas nista ne mogu uciniti? Hvala Vam, Borbena. I ja sam to nekic bila, ali sam sve umornija.
  3. 2015. kupila sam stan u Osijeku i prihvatila otkup od 5900 kn. Stan je sada otkupljen ali mi Mirovinsko ne zeli izdati brisovnicu dok ne platim zatezne kamate u iznosu od 3900 kn koje nisam prouzrocila ja, vec prijasnji vlasnici neredovitim placanjem, na sto me nitko nije upozorio. Koja su moja prava. Srdacno zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija