Jump to content

Dark Princess

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ispricavam se sto sam dva puta postavila isto pitanje. Problem i je u tome sto ne znam da li ikakav postupak pokrenut,doticni mi to ne zeli reci.Samo da cu imati problema ako dodjem u Njemacku.Pa me zanima kako to mogu najbolje provjeriti.I da li je istina,ako ja nisam doma dobila nikakav papir o spornom dogadjaju,da mogu imati problema na granici u ulasku u Njemacku.
  2. Molim za pomoc Znaci dogadaj se dogodio u Njemackoj,prosle godine,tada sam kupovala preko amazona karticom svog tadasnjeg decka.Kada smo prekinuli odlucio me prijaviti da sam kupovala bez njegovog znanja.I onda mi je rekao da vise ne mogu u Njemacku(da ce mi se ne znam ni sama sto dogoditi).Pa me zanima sto mi se zaista i moze dogoditi ako me je zaista i prijavio.Radi se o 2000 eura.
  3. Molim za pomoc Znaci dogadaj se dogodio u Njemackoj,prosle godine,tada sam kupovala preko amazona karticom svog tadasnjeg decka.Kada smo prekinuli odlucio me prijaviti da sam kupovala bez njegovog znanja.I onda mi je rekao da vise ne mogu u Njemacku(da ce mi se ne znam ni sama sto dogoditi).Pa me zanima sto mi se zaista i moze dogoditi ako me je zaista i prijavio.Radi se o 2000 eura.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija