Jump to content

Ines1105

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ines1105 objavio

  1. Trebam ići i na centar za soc. skrb?I trebam li odvjetnika?
  2. Nismo jedan drugome ništa plaćali. On je počeo plaćati 1000 kuna za kćer, kada se sin zaposlio. Za sina ništa ne plaća.
  3. Da, u planu o roditeljskoj skrbi smo naveli da jedan i drugi moramo plaćati onom drugom 1000 kuna. Imamo zajedničko skrbništvo. S time da su u ove 4 godine oboje uglavnom bili kod mene i nije mi ništa plaćao. Poćeo je davati 1000 kuna kada je sin počeo raditi.
  4. Poštovani, Molim pomoć!! Nakon rastave, planom o roditeljskoj skrbi dogovoreno je da sa svakim roditelj om ostaje jedno dijete. Sin (rođen 2002 g.) je ostao kod muža, a kćer kod mene (rođena 2007 g.)Sin je većinu vremena bio također kod mene, ali nisam tražila alimentaciju jer se nisam htjela svađati. Prošle godine je sin završio školu i zaposlio se, (i dalje živi kod mene). Bivši suprug je nakon što sam mu rekla da bi trebao plaćati alimentaciju za kćer sam odlučio plaćati 1000 kuna, tvrdi da više od tog iznosa nema. Saznala sam od djece da ima između 12000 i 14000 kuna plaću. Probala sa mu na lijepi način objasniti da to stvarno nije dovoljno za njene potrebe, (samo psiholog mjesečno košta 1300 kuna) ali on ne želi dati više. Kome se obratiti da plaća alimentaciju po zakonu? Od kuda uopće krenuti jer očito dogovorom nejde? Unaprijed hvala na odgovoru.
  5. Naravno da nisam. Ne bi ju tužila da jesam, i ne bi bila kleveta.
  6. Pozdrav, Jucer sam saznala da kolegica na poslu, pred svakim novozaposlenim djelatnikom, vec godinama priča kako sam ja do svog radnog mjesta dosla jer sam spavala sa bivsim šefom (ja sam voditelj jedne poslovnice i nadredena doticnoj). Imam svjedoke koji ce to potvrditi. Imam li osnove za tuzbu za klevetu, i jesu li svjedoci pred kojima to prica dovoljni?
  7. Poštovani, Molim odgovor. Rastala sam se prije dvije godine.Imamo dvoje djece. Sporazumom smo dogovorili da jedno dijete živi sa ocem a jedno s menom. Sin koji živi sa ocem ove godine završava školu. Kcer ima 14 godina. Treba li bivši plaćati alimentaciju za malodobnu kćer koja živi samnom jer će se sin zaposliti i vise g a ne mora uzdrzavati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija