Jump to content

Reazg

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Reazg objavio

  1. Pozdrav. Molim Vas informaciju kako se prije ostavinske rasprave mogu saznati dugovi pokojnika? Da li odvjetnik može dobiti te podatke? Radi se o tome da pokojnik ima samo grobno mjesto na sebi, a dosta dugova, ali ne znamo koliko točno... što se događa s grobnim mjestom na kojem je i pokojnik pokopan ako se obitelj odrekne nasljedstva?
  2. Dug je za minus u erste banci i pise opcenito na imovini ovrsenika. Ja se ispričavam što Vam dajem nepotpune informacije, ali trenutno nemam dokumentaciju kod sebe. Cim budem imala dokumentaciju uz sebe, napisem sto tocno pise. Zanima me samo da li poslodavac smije prekidati isplatu place na redovan racun od koje se naplacuje pbz preko fine? Ako sam u pravu, administrativnu zabranu isto tako ne smije prekidati... da li je ispravno da poslodavac odgovori da ce postupiti prema njihovom zahtjevu cim se oslobode sredstva? Tj. Da cekaju u redu za naplatu?
  3. Trenutno se provodi administrativna zabrana za kredit na placi i ovrha na fini od pbz-a. Administrativna zabrana je bila prva i nakon toga pbz. Sada je erste preko hanzekovica poslao ovrhu na placi i kao prilog su stavili dokumentaciju od javnog biljeznika. Istu tu dokumentaciju su i meni poslali na kucnu adresu prije nego su poslali poslodavcu. I cekaju u redu na fini.
  4. Pozdrav, Zanima me slijedeće: Imam az na plaći koja se uredno otplaćuje i od ostatka nezaštićenog dijela se naplaćuje drugi vjerovnik preko fine. Poslodavcu dolazi ovrha na plaću od trećeg vjerovnika. Kako poslodavac treba postupiti? Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija