Jump to content

Grace24

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Posto sluzbenik nije imao kapu i skocio je. Iz zasjede, zaustavio kombi iza mene, dall se mogu u slucaju da ista dode izvuc na to da zaista Nisan bila sigurna da meni mase? K tome nisam neki vozac koji je cesto kaznjavan (posljednja kazna bila mii je prije vise od 5g)
 2. Cca. Koliko je procijenjeno vrijeme cekanja 🙈
 3. Poštovani, Upravo danas, vracajuci se s posla,dok sam razgovarala na Mob a znam da se to ne smije 🙈 Naglo je iskocio policijski službenik sa "lizalicom" no ja sam prakticki vec prosla ga. Iza mene se nalazio kombi kojeg su odmah zaustavili. Iako sam sad i sama zbunjena jer ne znam dal je znak stop bio namijenjen meni ili njemu. Nitko nije krenuo zamnom Pa sad ne znam dal mogu ocrkivati kakvu kaznu doma ili nesto 🙈 kakva je procedura u takvom slučaju?
 4. Ostavinska je prosla. Odnijeli smo sve sa sobom sto smo imali te nam je biljeznik u ostavinskom rijesenju ostavio naznaku za uknjizbu na vlasništvo. Kad smo to samostalno odnijeli u gruntovnicu, samo brzinski nam je receno da to mora preko odvjetnika. Sto se tice kuce imamo gradevinsk
 5. Imamo kupoprodajni ugovor, imamo dokaz o placanju poreza, imamo dokaz o prenamjeni pasnjaka u gradevinsku parcelu zbog gradnje kuce, imamo papire od cijelog prostornog plana,gradnje,ugovore o dovodu struje, vode, dobivanje kucnog broja. Knjizeni vlasnik je isto mrtav, te je zemljiste pripalo nasljednicima supruzi i sinu. I njih poznajemo i u korektnom smo odnosu.
 6. Poštovani, Nakon smrti oca pri ostavinskoj raspravi saznali smo da otac nije vlasnik nekretnine i okucnice u kojoj zivimo od 1991g. Zemljiste je kupljeno 89'g, sa svim pravnim spisima da se isto zemljiste prenamjeni u gradevinske. Dodijeljen nam je kucni broj, provedena struja, voda, i sve stize na istu adresu, no uvidom u zemljisne knjizne spise nekretnine je upisana na starog vlasnika(prodavatelja pasnjaka) i isto tako kao pasnjak jos uvijek stoji u knjigama. Sto sad? Kud i kako dalje?
×
×
 • Napravi novi...