Jump to content

Andi_83

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa mogu jedino eventualno krivotvoriti moj potpis jer ja ga potpisao nisam ali sve to radna inspekcija vjerojatno može utvrditi...15toga treba doći plaća bude li niža od one koju sam ja potpisao ugovorom od prije dvije godine poslat cu im inspekciju rada ovo je očito krsenje ugovora o radu.
  2. dakle odbio sam potpisati sporazumni raskid trenutnog ugovora o radu koji je na ime jednog d.o.o. gdje sad radim i odbio sam potpisati novi Ugovor o radu na ime drugog d.o.o. od istog poslodavca koji u svom vlasnistvu ima te dvije razlicite firme a knjigovodja mi je rekla da sam bez obzira sto nisam potpisao raskid trenutnog ugovora ugovora o radu koji mi odgovara i bez obzira sta nisam potpisao pristanak na novi ugovor vec zaposlen od 01.04. po uvjetima novog ugovora.
  3. Poštovani Moj poslodavac koji je vlasnik dvije firme mi je htio podvaliti na istom radnom mjestu novi ugovor o radu na ime svoje druge firme sa lošijim uvjetima koje naravno nisam potpisao, međutim čuo sam od kolegice koja radi u upravi da su i bez našeg potpisa mene i kolegu pribacili na ime druge firme sa lošijim uvjetima. Tim postupkom očito krše postoječi ugovor o radu jer ja novi ugovor koji su mi htjeli podvaliti nisam potpisao.Što mi savjetujete mogu li ih tužiti ili prijaviti radnoj inspekciji kakve su mi mogučnosti mogu li dobiti odštetu, koliko traje sudski proces dali znate? Lijep pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija