Jump to content

poduzetnik123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala! Da, prodaja bi se vršila isključivo preko interneta. Nikakva roba ili fizički proizvod se nebi prodavao, samo usluga odnosno "service".
  2. Promet mi je trenutno $1000-$1500 mjesešno. U planu je to skalirati na barem $10,000 mjesečno. Hvala na prijedlogu! Ali ako npr. otvorim firmu u Luxenburgu, a radim ovdje iz Hrvatske, zar se ne naplaćuje također razlika u porezu?
  3. Poštovani, bavim se kreacijom informativnih videa za svoje klijente (van Hrvatske) te bih htio započeti obavljati to na legalan način, znači obrt ili firma. E sad, u planu mi je da se ovaj posao skalira do velike cifre i da se sve to automatizira. Trenutno plaćam ljude na freelance stranicama da mi napišu skriptu i snime voiceover, a ja samo uređujem video. Kada se sva legalna pitanja riješe, otvaram web stranicu na kojoj ću prezentirati svoje usluge te ujedno i tamo prodavati sve preko kartičnih plaćanja, PayPala, Bitcoina itd... Zanima me koja je najbolja opcija, otvaranje obrta ili firme u Hrvatskoj, ili izvan Hrvatske? Vidim da dosta ljudi otvara firmu u Velikoj Britaniji, pa me zanima da li ima netko kakvih iskustva s tim? Na koji način se plaćaju porezi pošto bi ja radio ovdje iz Hrvatske u slučaju da otvorim firmu u UK? Stvarno ne znam koja bi bila najbolja opcija za moj tip poslovnog plana pa molim za pomoć ako neko ima iskustva. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija