Jump to content

mrkva991

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, razumijem, samo ima toliko drugih servisa koje plaćam i koje zaboravim platiti jedan mjesec jer propustim email s računom ili se zagubi u pošti, i onda dobijem vrlo brzo email propuštene uplate jer očito im je stalo do toga da im i dalje plaćam, a ne da mi pošalju ovrhu pa onda ja ukinem uslugu jer mi se neda više plaćati nešto gdje će me ovršiti svaki put.
  2. Provjerih s bilježnikom i moram doći osobno pogledati spise i angažirati odvjetnike da mi se nešto vraća na prijašnje stanje. Sve ovrhe su slane na adrese kad prebivalište nisam imao u Hrv (MUP je dobio odjavu puno prije ovrha). Na kraju je sve završilo na oglasnoj ploči i to je to. Nemam vremena bar idućih godinu dana ići nazad u Hrvatsku. Ovo je ogromna asimetrija kad im je tako jednostavno stvarati dug. Ne razumijem zašto meni koji sam redovno plaćao nisu samo javili da nisam platio prvi mjesec ili bar 3 mjeseca za redom. Zašto nisu kontaktirali banku gdje sam prije plaćao, naći moj broj telefona ili email? Baš dobar primjer loše korisničke podrške.
  3. Baš sam kontaktirao HRT. Rekli su da mi neće oprostit ništa i dužan sam sve, uključujući i ovaj mjesec, bez obzira što već 36 mjeseci ne dobivam račune i nemam prebivalište u Hrvatskoj. Morao sam se javiti i njima kad sam otišao iz zemlje. Samo mi nije jasno zašto nisam nigdje obavješten o svim ovrhama, već su i ove nove za 2020. u postupku i ne razumijem kako mi FINA još nije ništa zaplijenila jer su kamate eksplodirale.
  4. Da, prošao je rok. Ispada da imam još ovrha. Kontaktirao sam predstavnika ovrhe i već mi je na te druge ovrhe došao i dodatni trošak s kamatama. Mislio sam da je zastara godinu dana. Valjda se ne mogu žaliti jer očito nisam odjavio pristojbu. Platit ću ove ovrhe, ali očito ne mogu zaustaviti nove, trebale bi doći još dvije jer račune i dugove nisam vidio. Hvala na informaciji. Nemam ništa osim nekretnine. Mogu li kako saznati je li mi se već ovrha izvršava na nekretnini ili na nekoj imovini koju ne znam da imam?
  5. Pozdrav, došla mi je ovrha za HRT, nisam dobivao račune zadnjih 36 mjeseci, ovrha je samo za 6 mjeseci. Adresa na kojoj je prijemnik nije u zadnjih 18 mjeseci bila mjesto gdje živim. Više nemam bankovni račun u Hrvatskoj i ne živim u Hrvatskoj. HRT mi kaže da je sve osim tih 6 mjeseci plaćeno, ali ja nisam plaćao ništa od toga. Novi vlasnik stana mi u tih 18 mjeseci nije nikakve račune dao da su stigli od HRT-a. Novi vlasnik nema TV i on ne plaća ništa. Da platim pristojbu pa se onda žalim ili čekam zastaru? Kako nemam bankovnih računa, a jedino što imam je nekretnina, hoće li mi ovršiti nekretninu? Kako ne živim u Hrvatskoj, već je prošao rok od 8 dana za uplatu, a ni tu obavijest o dugu nisam dobio. Tako da je pokrenut ovršni postupak. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija