Jump to content

Maja553

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Obrazloženje ima 4 točke: 1. provjerom podataka ovršenika sud utvrđuje da je otac preminuo dana tog i tog 2. sud je tijekom ovršnog postupka donio rješenje kojim je utvrdio prekid postupka u ovoj pravnoj stvari zbog smrti ovršenika 3. uvidom u rješenje o nasljeđivanju javnog bilježnika utvrđeni su nasljednici pobliže označeni u točci 2 koje je valjalo pozvati na preuzimanje postupka 4. Slijedom navedenog valjalo je odlučiti kao i u izreci rješenja i nastaviti ovaj ovršni postupak sukladno odredbi zakona o parničnom postupku i dolje navedena uputa o pravnom lijeku-žalba dozvoljena u roku od 8 dana koja se podnosi pismeno u tri primjerka ovog suda i to je sve što je stiglo od suda..
  2. Hvala vam na odgovoru! Nisu zaprimili ništa drugo. Između majke i troje djece, u nasljedstvu je kuća od 120 kvadrata koja se još 7 godina otplaćuje ( kredit u Švicarcima mjesečno 6000 kn) te jedna mala derutna kuća u Slavoniji
  3. Poštovani, molim vas savjet kako najbolje pristupiti situaciji, radi se o prijateljici i privatnoj situaciji. Protiv oca pokrenut ovršni postupak temeljem dugovanja prema HT-u (glavnica iznosi oko 5 i pol tisuća). Dug prema HT-u nekorektan, godinama se naplaćivala nepostojeća tarifa, potrošnja velika.. ima li poante ulaziti u taj dio i slati žalbu prema HT i Hakomu? Vanjske okolnosti također kredit za stan u švicarcima. Otac preminuo u prosincu 2020. Majka u međuvremenu otplaćuje dug prema mogućnostima, dosad plaćeno oko 3 tisuće od ukupnih 12 tisuća. 21. travnja stiže RJEŠENJE suda da se nastavlja ovršni postupak prema supruzi i djeci. 27. travnja stiže OBAVIJEST o stanju duga od odvjetnika. Svaka sugestija je dobrodošla!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija