Jump to content

Malaprinceza1611

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Malaprinceza1611 objavio

  1. Molim ako netko zna odgovor.Prvostupanjski sud me upucuje u parnicu za nedopustenost ovrhe iako se ja s tim ne slazem.Ono sto me zanima sta se dogadja ako ne pokrenem parnicu?hvala.
  2. Agencija je poslala zaduznicu u finu za izravnu naplatu.Radi se o tome da je zaduznica napisana za banku te ju Agencija ne moze koristiti jer ona nije aktivni vjerovnik. Ne znam kako u fini uopce dozvole takve stvari.Poslala sam prigovor Fini,ali me zanima sto tocno da posaljem sudu da obustavi ovrhu? Prijedlog za obustavu ili?
  3. To sam gledala i nije mi bas jasno.Da li je visina duga vrijednost spora ili je vrijednost spora sav trosak nastao u sporu.
  4. Znaci radi se o sljedecem,kredit od 28.500eur,do danas otplaceno 40.500 eur.Banka trazi jos 17.000eur.To je dug.Nema kamata.Banka trazi ovrhu na nekretnini za taj iznos. S obzirim da se radi o nezakonitoj kamati koju je banka dizala jefnostrano na cak 10,268 posto podignuta je tuzba za nistetan cijeli ugovor,podredno nistetna kamata. Zapravo se ne zna o kojem se dugu uopce radi i da li on uopce postoji. Sad treba predati prijedlog za odgodom ovrhe do okoncanja procesa.Jer ostati bez stana zbog duga koji vrlo vjetovatno i ne postoji je teska i nenadoknadiva steta za mene. Mislila sam pisati sama,al mozda ipak bolje da napise odvjetnik .Pa me zanima odprilike kolika bi bila cijena tog prijedloga.1000kn? 2000kn? Ne znam ni otprilike.Ne znam kako se racuna.Da ne padnem u nesvijest kod odvjetnika ili da nemam dovoljno i sl.
  5. Treba mi prijedlog za odgodu ovrhe na nekretnini, zbog podignute tuzbe za nistetan ugovor koji je ovrsna isprava. Ne znam kako se racuna vrijednost spora. Trazi se ovrha radi 130.000kn i prodaja nekretnine.
  6. Zanima me koliko otprilike kosta prijedlog za odgodu ovrhe zbog podnesene tuzbe za nistetnost ugovora o kreditu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija