Jump to content

Ivanfor

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ivanfor objavio

  1. Mali postotak rata,ali to ja sada tako,sve ide na kapaljku-minimalno vjerovatno je takav naputak s vrha.
  2. Poštovani Moj slučaj ide ovako. U veljači dobio 20%trajno.Liječnik o.p.napravio zahtjev za ponovni izračun mirovine,predan u hzmo u lipnju.Na vještačenju na koje nisam pozvan odredili omjer rat,mir i prevođenje profesionalne u opću . Riješenje stiglo listopadu.Znači postupak trajao 4 mj.i bez osobnog odlaska na vještačenja.Oni to vjerojatno odrade na osnovu dobivenih spisa (nalaza).
  3. Nisam ni ja imao . Dobio sam ga prije nekoliko dana nakon dva vještačenja dlp.
  4. Hvala vam na odgovoru .Odradit ću tako pa ću čekat rezultate.
  5. Hvala na odgovoru. Neki mi kažu da je obrazac 1-in za obnovu postupka.
  6. Dali mi netko može objasniti kako da dobijem omjer rat mir i možda opću nesposobnost pošto sam sada u profesionalnoj a od nedavno i HRVI PTSP trajno. To mi je potrebno za novi izračun mirovine Hvala unaprijed.
  7. Poštovani gospodine profesore Još jednom vam hvala na odgovoru ,a ja ću se raspitati za omjer rat mir i opća /profesionalna pa ako u konačnom bude 3 do 3,5tis moram hoću ili neću biti zadovoljan .Lijep pozdrav i hvala na svemu!
  8. Hvala na izračunu,samo me zanima kako je mogao nestati pridodani staž.
  9. Ovako piše u rješenju od 9. 7. 1999 g Najpovoljniji prosječni bod 1.1054
  10. Poštovani profesore! Možda će Vam ova rješenja pomoći pri izračunu.Malo sam sporiji na pisanju /pojela me bolest/pa mi je ovako lakše u nadi da će se moći izračunati. rođ. 6.10. 1957 umirovljen 1. 1. 1999 Radni staž 20g 3mj. 9d Pridodani. 11g. 8mj. 3d Ukupno. 32. 7mj. 14d čin. vojnik HRVI 20% trajno omjere rat mir ??
  11. Poštovani. Molim da mi netko odgovori što dalje.Imam 64godine i u invalidskoj mirovini zbog profesionalne nesposobnosti od 1.1.1999,u iznosu oko 2400.Dragovoljac d.r. 240dana borbenog sektor.Nedavno dobio 20%hrvi trajno. Može li se ikako povećati iznos i na koji način Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija