Jump to content

Alian

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vjerojatno nikakva pravna osnova,a što se tiče rušenja zaključili smo skupa. Njima je to lakše fizički a i zbog toga jer na našoj nekretnini postoje prozori unutar tog hodnika koji su oni sad fizički zatvorili. Može li se naknadno napraviti ugovor kod javnog bilježnika sa svim tim (prethodno) dogovorenim uvjetima kako bi se zaštitili?
  2. Vjerujem da ste zbunjeni 😅..između obiteljske kuće i dvorišne zgrade postoji hodnik koji su trebali ukloniti radi obostrane privatnosti jer je dvorišna zgrada nadogradnja-znaci postoje prozori između te dvije građevine (takav je bio dogovor). Kupoprodajni ugovor ne postoji jer su oni zahtjevali da nema tragova novca već da im se napravi darovni ugovor koji sada ne žele potpisati. I sada svakodnevno teroriziraju cijelu obitelj, prijete..s nečim što nema veze s ugovorima i kućom. Bacaju smeće u dvorište, ako ih pogledate -prostače da vam se bljuje.
  3. Poštovani..potreban mi je savjet da ne siđem s pameti. Živim s obitelji u porodičnoj kući a do nas ,zid na zid žive šogor i šogorica. Obzirom da smo mi imali financijskih problema te smo im prodali dvorišnu zgradu kako bi isplatili neka dugovanja po nekoj logici smo im to htjeli prepisati ali da se fizički odvoje od kuće u kojoj mi živimo. Oni se ne žele sad odvojiti već nam i prozore na kući zatvorili knaufom i ne žele da im prepisemo već nas psihicki maltretiraju. A sve kako bi nam uzeli cijelu kuću. Šogorica je inače maltretirala i vlastitu kćer koja je nakon što je dobila 3 prekrasne djece nije bila sposobna funkcionirati popila tablete u namjeri da se ubije te je u komi 2god. Otjerala je zeta i uzela im djecu. A sve to jer je imućna. Na mene je osobno jedne prilike bacila sjekiru, te da ne spominjem da je sjekirom tukla po plinskom satu kako bi digla vlastitu kuću u zrak..Ja ne želim da bježim iz svoje kuće. Takvi ljudi bi trebali da budu u bolnici i zatvoru a ne da zdrav čovjek mora bježati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija