Jump to content

themisfit

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Oce mi na granici uzeti vozačku posto će mi kazna biti 1mj bez vozačke ili ću moći doma putovati?
  2. Znaci da mogu ovo ljeto prelaziti granicu znajući da neće biti problema odnosno kad dam osobnu na granici njima neće pisati da sam kažnjen prometno? Dali oni uopće mogu vidjeti to na granici budući da je to prometni prekršaj šta to ima sa graničarima?
  3. Pozdrav svima, 13.5 sam imao sudar i prošao sam kroz crveno nehotice jer sam krivo pogledao i nazalost imao totalku. Već 2 mjeseca nije nista stiglo i brinem se jer idem na more i neće me biti u Zagrebu do 9og mjeseca. Znam da me čeka kazna ali nikako da stigne. Sto će se desiti ako je kazna poslana meni ali mene nema dali mogu posto ću vjerojatno ovo ljeto otići u Bih moći na granici mene zaustaviti kad ću im dati osobnu. Moje pitanje je sljedeće dali će se na granici moći vidjeti da sam kažnjen kad dam osobnu graničaru? I dali ako stigne kazna ali ja nisam u Zagrebu biti nekih loših posljedica. Zahvaljujem se na odgovoru!
  4. ovo +nezgoda znaci troskovi nezgode ili? Uglavnom jeli dobivam neke bodove za to?
  5. Pozdrav, izazvao sam sudar kod lisinskog na skretanju lijevo za glavni kolodvor jer sam slucajno pogledao krivi semafor umjesto onaj za lijevo pogledao sam onaj za ravno sto je odmah pored toga. Zanima me dali me se tereti sa kaznom od 10 000-20 000kn kazne ili onaj od 3000kn i 1mjesec bez vozacke jer ocito nisam namjerno skrenuo punom brzinom u raskrizje na crvenom nego sam nehotice pogledao krivi semafor. Sto ce se desiti jako se bojim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija