Jump to content

Jasamtkosam

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jasamtkosam objavio

  1. Dragi kolege i kolegice, za polaganje pravosudnog ispita potrebna mi je potvrda poslodavca s popisom, opisom i naznakom vremenskog trajanja obavljanja pravnih poslova, pa Vas molim za povratnu informaciju u kojoj formi mora biti napisana predmetna potvrda? (Da li se za svaki mjesec moraju navoditi poslovi koji su se obavljali ili kako?) Unaprijed zahvaljujem.
  2. Pa ima dosta stvari, od razlicitih medicinska pomagala (invalidska kolica, hodalice, bolnicki krevet i sl.), odjece i obuce, posteljine i ostalo pa do osobnih stvari (pojedini dokumenti, kartice i sl.). Nisam je pisanim putem pozvao da preuzme stvari. Mislite da posaljem dopis u dom i da ju pozovem da preuzme stvari a ako se ne ocituje u odredenom roku i ne preuzme ih sta onda?
  3. Vlasnik sam stana u kojem je vise od 20.godina boravila moja teta, besplatno, bez Ugovora o najmu. Teta je sad otisla u dom za starije osobe, ali medutim u stanu su ostale njezine stvari po koje ne zeli doci (niti je moguca ikakva komunikacija s njom u vezi tih stvari). Koliko sam duzan cuvati njezine stvari, odnosno da li postoji neki rok jer sad ne znam sto da ucinim s tim stvarima? Molim za pomoc.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija