Jump to content

Ella5678

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kad sam zvala policijsku službenicu u vezi zabrane, rekla mi je da su imena mene i djeteta na istom dokumentu. Taj dokument nisam imala, dok mi odvjetnica nije isprintala tu zabranu prilaska, ali samo na ime djeteta. Kasnije sam tražila da provjeri je li to greška, nije se htjela javiti. Tražila sam da mi pošalje izvješće vjestaka u kojem je napisao da su ozljede na djetetu nastale od udarca, nije htjela poslati. Nakon toga i još mnogo nejavljanja sam joj poslala opoziv punomoći.
  2. Pozdrav, trebam pomoć u vezi zabrane prilaska. Određena je ocu djeteta mjera opreza zabrane prilaska majci i djetetu na 100m zbog fizičkog napada na dijete. U takvoj situaciji smije li očeva sestra slati poruke meni, majci kako otac želi vidjeti dijete? Ako ne smije što trebam poduzeti u vezi toga? Šalje poruke skoro svaki dan, ja ne želi da on viđa dijete (3god) dok ona ne bude starija.
  3. Ako netko krši zabranu prilaska na način da utječe na odvjetnika koji u zabrani izbriše ime majke, i ostavi samo ime djeteta da bi na taj način prišao majci koje su sankcije za tu osobu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija