Jump to content

Minimy

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Minimy objavio

  1. Pozdrav, zanima me da li se odgoda kazne zatvora može tražiti dva puta zbog iste stvari tj da li se na temelju cl 61 st 2 t 9 potreba osiguranja skrbi i uzdržavanje dijeta ili drugog člana obitelji, može ponovo zatražiti ako je prethodno dobiveno 6 mjeseci odgode na temelju navedenog članka?
  2. Pozdrav, mene zanima dali ZS izdaje odluku o zalbi na upucivanje u zatvor u roku od 5 radnih dana ili traje duze?
  3. U rjesenju je rok 8.6 zalba je podnijeta 4.6 u roku od 3 dana od zaprimanja, a imaju rok od 5 radnih dana da odgovore na zalbu. Meni odgovor nikako nece stici do 8.6 pa me zanima da li dolazi ako je neg rjeseno novi datum?
  4. Znaci ako dobijes odbijanu zalbu javis se nasljednji dan, jer ce rok za javljanje koji je donijet u rjesenju proci?
  5. Znaci 8.6 se trebam javiti u zatvor a jos nisam primio odgovor na odgodu ili zalbu, a zalba zadrzava izvrsenje rjesenja. znaci kad oni odgovore sve negativno ako odgovore moram se sam javiti, kako ce raspisati tjeralicu ako oni jos sami nisu odgovorili, a ulozena je zalba?
  6. A ne ako imamo pravo na zalbu ako nam se odgoda ne odobri, jos uvijek imamo pravo na zalbu? I to ide na izvansudsku raspravu.
  7. Suprug je doma, isao kod suzkinje nasljednji dan kako je rjesenje skinuto sa oglasne ploce, i u pisarnici mu izdali rjesenje i rekla mu zenska koja mu je izdala rjesenje da ima rok 3 dana od kada se skine sa oglasne ploce da preda zahtjev za odgodu ili zalbu.
  8. Pozdrav, ako na rjesenje o upucivanju u zatvor pises odgodi i zalbu, ali na oboje ti negativno odgovaraju, medutim jos pises zalbu na negativnu odgodu, ali sve nakon roka kad si se trebao javiti u zatvor, da li dobivas novo rjesenje za zatvor?
  9. Pozdrav, suprug je osuden na 8 mjeseci zatvora zbog krivotvorenja isprave. u 2 mjesecu doslo mu je rjesenje za upucivanje u zatvor medutim rjesenje nije primio vec ga njegov odvjetnik opravdao i javio sutkinji izvrsenja da li moze odgoditi urucenje do kraja 5 mjesec jer suleug radi u njemackoj i dolazi doma svakih 3-6 mjeseci. U pon 24.5 postra je opet donio poziv za urucenje rjesenje medutim supruga jos nije bilo kod kuce. Poziv je takoder zaprimio njegov odvjetnik koji je odmah kontaktirao sutkinja, medutim ona je istog dana kada je od naseg odvjetnika saznala da se suprug nece pojaviti na urucenju i da se zeli opravdati u popodnevnim satima objavila Rjesenje na oglasnoj ploci, a odvjetniku je na podnesak odgovorila 3 dana nakon sto je objavila. Sad mene zanima da li je po zakonu da ona nesto takvo napravi posto sam se uredno opravdao, i posto je meni dana 24.5 trebao biti urecen poziv a ona je istog dana objavila rjesenje na oglasnoj ploci i meni time oduzela pravo na ogdodu i zalbu jer je protekao rok od 3 dana.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija