Jump to content

Madi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A sto ako jedan brat dobije cijelu kucu .A ostatak imovine je podjeljeno po pola izmedju obojice. Kako se onda izracunava nuzni dio?
  2. Madi

    Nuzni dio

    Znam da je nuzni dio pola od zakonskog dijela. Zato sam i zbunjena 🤷‍♀️ Recite mi da li je onaj gore obracun tocan? Da li se tako odredjuje nuzni dio u ovom konkretnom slucaju.
  3. Madi

    Nuzni dio

    E to me zaima, jer ne znam tocno kako to ide. Evo primjer: Ako je stan u cjelosti dobila sestra i on vrijedi 200 , a po pola smo dobili ostalo koje vrijedi 100. Od toga svega kad se zbroji 1/4 iznosi 75. Ali ja ustvari samo dobivam pola od ostaloga koje vrijedi 100 sto je 50. Da li to znaci da me pripada jos 25 da bi se zadovoljio nuzni dio?
  4. Madi

    Nuzni dio

    Postovanje Interesira me da li imam pravo na nuzni dio stana koji je pokojni otac ostavio sestri i njenoj kcerki. Uz stan u oporuci se nalazi zemlja u BiH ( ne znam tocno o kojoj se kolicini radi)koja nije jos podjeljena izmedju ocevih brace i sestara (od kojih je dvoje umrlo i jos je samo jedna sestra ziva)njegov vlastiti automobil( zemlju i auto smo dobile po pola) Pozdrav i hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija