Jump to content

Slavica7

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovorima i trudu, lp
  2. Zahvaljujemo se na odgovoru. Imam još jedno pitanje, dobili smo iz FINA-e listu svih blokada, za dio je napomena da se ne može provoditi naplata jer je obveznik umro, a za dio "nemogućnost izvršenja temeljem članka 12. ZPONS", ima li osnove da tražimo otpis barem ovog dijela koji je temeljem citiranog članka maknute iz ocevidnika redosljeda plaćanja?
  3. Umro je u 2019.g., a rj. o nasljeđivannu je doneseni tek u 2020..g. I da bio je do smrti blokiran u FINA-i
  4. Hvala na odgovoru. Znači li to da bi ipak imalo smisla podnijeti žalbu? I koliki je u ovom slučaju rok zastare, u Gradu su mi rekli 10 god., a koliko sam sama kao laik čitala to se odnosi na sudske odluke, ovaj naš slučaj nije bio na sudu, pa ne znam je li to zaista tako, smatra li se ovrha putem javnog bilježnika sudskom odlukom
  5. Molim pomoć. Iza pok. člana šire obitelji kome smo mi prvi nasljednici jer nije imao suprugu i djecu, ostali su dugovi za režije, između ostalog i kom. naknada. Radi se o dugovima od 2005.g. na dalje za koje je grad izvršio blokadu računa na Fini. Sada smo dobili od grada rješenje na svoje ime, bili smo kod njih u upravnom odjelu i pitali nije li prošao rok zastare na što smo dobili odgovor, obzirom da je blokada bila na FINI da nema zastare. Je li to moguće? Zar je zaista u ovom slucaju nastupio zastoj zastare koji traje u nedogled?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija