Jump to content

slllea

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozdrav, zanima me vrijedi li i dalje oslobođenje od plaćanja poreza za kupovinu prve nekretnine? također ako kojim slučajem netko zna - da li osoba koja je redovni student (20 godina) može kupiti nekretninu bez da to utječe na studentska prava/stipendiju i sl.
  2. A na sto bi se moglo ici da mu se smanji iznos kazne (osim onog standardnog - prvi prekrsaj, nece vise, zao mu je)? Jer se radi o povećoj novčanoj kazni kad se sve zbroji
  3. Pozdrav, imam par pitanja vezano za prekršaj kojeg je počinio maloljetnik. Radi se o osobi od 17 godina koja je zaustavljena u upravljanju motornog vozila (mopeda) bez vozačke dozvole. E sad, motor nije bio njegov već od prijatelja koji ga nikad nije registrirao, niti napravio policu osiguranju. Maloljetniku su i te stavke (ne posjedovanje prometne i ne posjedovanje police osiguranja) stavljene na teret kao prekršaji (uz vožnju bez dozvole). Konkretno me zanima može li se u prigovoru ići na to da mu se te stavke maknu pošto on nije vlasnik motora? Tipa barem ovo za policu osiguranja? Unaprijed se zahvaljujem jer će svaki savjet pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija