Jump to content

1istrijan

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zar nije covjek nevin, a ne kriv, dok se ne dokaze drugacije? Ok, salu na stranu, nema smisla tjerati pravdu u ovom slucaju. Hvala na odgovoru
  2. Znaci drugim rijecima, random odvjetnik meni moze naplatiti "identifikaciju mene" u postopku za koji nisam niti znao da postoji, i to je sasvim normalno i prema zakonu?
  3. Dobar dan svima! Situacija je ovakva... Danas (10.06.2021) sam dobio kaznu putem odvjetnika na kucnu adresu u njemackoj za navodno nepropisno parkiranje. Kazna iznosi 300 kuna I navedeni datum je 12.01.2019. Navedeno obrazlozenje je da se vozilo nalazilo na udaljenosti manjoj od 5 metara od oznacenog pjesackog prijelaza. Prilozene su slike automobila i to je sve u redu. Obzirom da prometno redarstvo ima obicaj ostaviti kaznu zakacenu ispod brisaca, izgleda da je kazna uklonjena ili ukradena. Problem je to sto je sada uz kaznu potrebno platiti i "troskove identifikacije vlasnika vozila" u iznosu od 200€ za kaznu za koju do danas nisam niti znao da postoji. Molio bih za pravni savjet sto uciniti u ovakvoj situaciji? Ima li uopce smisla pisati prigovor i naganjati se po sudu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija