Jump to content

Poutiain

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Poutiain

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Sto ako firma nista ne napise? Sto uopce pametno napisati? Firma ne mora pisat podatak do kada sam ja na PD?!
 2. Ovaj dopis je poslan uz to Rjesnje o ovrsi Pbz banke. Nema rjesenja o Ovrsi Matrixa
 3. Racun ih nije ni imalo u to trazit jer su oni odmah poslali zajedno s rj o ovrsi banke... moze li se utuzit agencija za otkrivanje povjerljivih podataka?
 4. Ne postoje pokretnine (osim tv i sl. koje nije samo moje vlasnistvo), auto je na supruga, kao i nekretnina tj.stan. osobno na moje ime je iskljucivo mobitel. Dali ovakve agencije poput matrixa, b2 kapitala i sl...smiju prilagati poslodavcu kao dokaz o dugu ugovor koji je sklopljen izmedu banke i klijenta? Zasto poslodavac mora imat u uvidu iznose i sl. Detalje koje je duznik duzan... zar ne postoji nekakva bankarska tajna i sl.
 5. S obzirom da je dokumentacija koju posjeduju od pbz-a, znaci vjerojatno je njima pbz prodao dug, moze li matrix sto uciniti bez da stupi kao ovrhovoditelj... koja je procedura uopce ukoliko ja kao duznik nista ne uplacujem.
 6. Sto onda savjetujete napravit, dali da zanemari firma ovaj dopis ili...
 7. Rijsenje o ovrsi pbz-a, izvadak iz poslovnih knjiga pbz-a. Radi se o predmetu ovrhe kredita. Nikakav dokaz o cesiji nije dostavljen niti meni osobno niti firmi. Samo ovaj prethodnik privitak sto sam vam poslala. Nez dali oni mogu nesto firmu sankcionirat ili ovrsit s obzirom da mi ista ne daje placu niit uplacuje doprinose je sam na PD. U fini nisam provjeravla dali su me oni blokirali ako su otkupili dug od pbz-a.
 8. Postoavani, Vec poznati Matrix, tlacenje na mob, ne javljam se. Pisu mail da se javim na dogovor oko placanja, ignoriram. Ne zelim s njima u kontakt. Poslali su na firmu da se ocituju za placanje duga uplatom njima na racun. Firma je ranije dobila uz njihov dopis, rjesenje o ovrsi pbz-a prema duzniku. Nista drugo. Inace imam otvoren zasticeni racun blokiran od strane pbz. Nez dali se pbz maknuo s mjesta ovrhovoditelja ukoliko je prodao dug Matrixu. Firma se nije ocitovala jer sam na PD do prosinca 2023. Danas postom opet na firmu dode dopis za ocitovanje, saljem u privitku. Molim s
 9. Nije problem niti se dug negira vec se zna da onaj tko placa dug ovakvim *utjerivacima dugova* da taj nikad ne izade iz njihova ropstva A da oni stupe na mjesto ovrhovoditelja, kako bi ikakva sredstva isla njima na racun ako sam na porod. dopustu?! Poslodavac nrma nista s time.
 10. A da i stupe na mjesto ovrhovoditelja, kako bi ikakva sredstva isla njima na racun ako sam na porod. dopustu. Kako se uopce izvuc najbezbolnije iz ovoga svega🤷‍♀️
 11. Koliko sam shvatila, matrix mora postati novi ovrhovoditelj da bi se naplacivali s dns sutra mog racuna kad bih imala priljev novca s place...? Sto mi onda savjetujete, dali da u ime firme vratim ovaj popunjen dopis sto su poslali ili da ignoriram? I jos jedno pitanje ako vam je poznato, dali je moguce da banka vrati sebi moja potrazivanja od matrixa pa da se dog s bankom?
 12. Oni ne mogu blokirat firmu il sl nesto? Ne bih htjela uvalit u probleme ikoga! Na inetr bank mi stoji i dalje da mi je ovaj tek racun blokiran, zasto ako je banka prodala dug matrixu?
 13. Poslodavac je moj brat cija je firma registrirana na moju adresu radi sve poste koja dolazi, jer je on pomorac. I sad bi ja trebala napravit onda ocitovanje al nez sto napravit. Sto ako se ne ocituje firma? Jer poslodavac mi ne daje nikakva primanja i tako ce biti 3 god koliko mi duzina znosi porod. Zasto Matrix ne napravi ovrhu na finu i ceka naplatu?
×
×
 • Napravi novi...