Jump to content

Crazy Medicine

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Crazy Medicine

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Obrazložila samo o čemu je riječ te tražila očitovanje pa da me barem odbiju pa da znam na čemu sam, odnosno da onda razmotrim što mi je dalje raditi.
 2. Radim u jednoj bolnici i mjesecima pokušavam doći do ravnatelja da razgovaram s njim. Prije više od godinu dana sam pisala dopis ravnatelju i kadrovskoj službi (urudžbirala), ali nisam dobila odgovor. Kad sam išla pitati rekli su da su mislili da sam netko vanjski, a ne njihov radnik, premda sam navela kliniku na kojoj radim. Kad god dođem u ured tajnica uzme podatke pa da će mi javiti i tako mjesecima. U kadrovskoj ne mogu ništa postići jer tvrde da samo ravnatelj može odlučiti o tome, a do njega je nemoguće doći. Kojim pravnim putem mogu doći da me primi na razgovor? Dođe mi da problem objav
 3. Na otkaznom sam roku u javnoj bolnici koji mi traje 2,2 mjeseca (ugovor na neodređeno, ja sam dala otkaz), ali zadnjih par tjedana mi je baš jako loše i jedva idem na posao. Zanima me je li mogu na otkaznom roku ići na bolovanje te kako onda ide s otkaznim rokom, to jest je li miruje ili ide ili nešto treće? Mnogo hvala!
×
×
 • Napravi novi...