Jump to content

Sasa40

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Sasa40

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Mene zanima trebam li ja vec sada pisati kakav dopisu sudu da se zaštitim od eventualnog ponovnog slanja iste ovrhe na Finu.
 2. Sada vidim da sam za ponovnu aktivaciju jedne druge ovrhe prevarena. Nisam znala da imam pravo na žalbu. Nema veze, bila sam duzna. Što znaci brisanje iz očevidnika? Kod mene u osnovi za placanje stoji napomena: nemogucnost izvrsenja temeljem članka 12. Nemam tocnu informaciju kada je ovrha povučena.
 3. Borbena7, hvala Vam najlijepše, znaci da zaista ne moram strahovati da će mi ovih dana ponovno blokirati račun.
 4. Zaista zahvaljujem na pomoci! Drugi predmeti mogu biti sve osim zapljene preko fine? Primjerice: ovrha na imovini? Dostavljam i dospis suda (prekrizila sam neke podatke da ih ne objavljujem javno) koji me zaista zbunjuje pa Vas molim da pogledate.
 5. Povučena radi nemogucnosti naplate članak 12. Zapravo je tako povučena i ova ovrha za koju pitam. Nisam trenutno u situaciji podmiriti ju ali me strah zbog ovih radnji suca da ju ponovno ne pošalju na Finu u nekom kratkom roku.
 6. Zahvaljujem na brzom odgovoru. Imala sam slicnu situaciju (povucena ovrha 2018 pa ove godine ponovno poslana na Finu samo je u naziv (broj) dodano Aktiv). Kao da mi negdje zvoni da se povucene ovrhe mogu ponovno aktivirati u roku unutar 3 godine od nemogucnosti izvršenja? Znate li što o tome? Zbunjuje me zasto sada sudac provjerava dali je ovrha naplačena. Zahvaljujem na pomoci!
 7. Poštovani, Molim pomoć oko ovrhe koja je na finu stigla 2014. Stajala je nenaplacena do 2.2.2018., tada je naplačeno nešto sitno i pise napomena: povuceno radi nemogučnosti naplate prema članku 12. U petak u korisnicki pretinac dobivam poruku da je u sudskom postupku doslo do promjene. Sud je poslao dopis ovrhovoditelju u kojem pita dali je ovrsenik (ja) podmirio ovrhu i trazi ovrhovoditeljevo ocitovanje u roku 8 dana. Moze li sud istu ovrhu samo ponovno "pustiti" na Finu? Ovrha je na novčanim sredstvima.
×
×
 • Napravi novi...