Jump to content

nesretna

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Doživjela sam prometnu nezgodu kao suvozać sa trijeznim vozačem koji je skrivio nezgodu.Posljedice aktivirana ponovo stara bolest (epilepsija) teško psihičko stanje (ali stvarno nema veze sa muljažom).kolika bi bila visina odštete (otprilike i za koje vrijeme mora biti isplačena).
  2. Prvi puta ću se naći na sudu radi prometne nezgode,koliko koštaju ročišta ,sudski troškovi i što se sve još plaća?Da li što sudu znači status RVI.?Da li se to plača samo ako se izgubi spor ilI ?????? Hvala na odgovoru.
  3. Da li supruga koja je bila u automobilu tjekom prometne nezgode sa sauprugom smije svjedoćiti u korist supruga i da li će sud uopće to uvažiti?
  4. Nisam znala ja se ispričavam ,poslala sam vam privatnu poruku.
  5. Gdje tražiti dobre odvjetnike za prometno i prekršajno pravo?
  6. KOLIKA JE KAZNA ZA NANOŠENJE TEŠKIH TJELESNIH OZLJEDA U SAOBRAČAJNOJ NESREĆI. O PROMILA U KRVI
  7. 30.1.2008. Ja i suprug imali smo nesreću kod botanićkog vrta.Skretali smo u koloni treći po redu na lijevu stranu zato što je bilo nama zeleno svijetlo.Nalazili smo se na uglumiramarske i mihanovićeve ulice .Na našem je semaforu bilo još dodatna zelena strelica za skretanje u lijevo.No međutim ravno ispred nas naletio je mercedes koji tvrdi da je prošao na zeleno(svi iz mercedesove kolone stali su na semaforu jedino je on ušao u križanje)Imamo svjedoka koji je rekao da smo mi išli na zeleno a mercedes na crveno no,gospođa koja je vršila očevid rekla je da se njegov iskaz ne može uvažiti jer mu je semafor bio iza leđa.Svjedok je bio 100 posto siguran da je nama bilo zeleno jer je on pretrčavao našu ce je bilo crveno za pješake.Kako to dokazati.sve je na rekla kazala.Ispada iz prvog dojma da smo mi oduzeli prednost mercedesu.Stradala je teže jedna cura -pješakinja.suprug je imao 0 promila kao i vozać mercedesa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija