Jump to content

ŠrekiFiona

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ŠrekiFiona

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Zanima me da li pod ovrhu idu putni troškovi? Idem svakih 8 tjedana i 3 mj. na liječenje u Zagreb. Sestra mi da dva putna naloga. I to mi dolazi na bankovni račun koji imam. Da li to mogu uzeti za ovrhu da se podmiri dug? Dug je 3000 kn.
 2. Ovršavali su me 2019. I poslije toga ništa do 2021. Ali nemaju mi šta uzeti na računu jer je prazan. Sada mi je došla 20.5 opomena pred ovrhu 15 dana imam za platit. Još me ovršili nisu. Imam jedan prihod od centra 500 kn mj. To na ruke dobivam. Da li oni meni mogu uzeti to što dobivam centra?
 3. Pozdrav. Imam pitanje. Nezaposlena sam. Kod eos matrix imam otvoreni dug od 3000 kn. Za mobilni uređaj na pretplatu. Na moje ime je bilo uzeto. Nije se plaćalo. Mene zanima da li oni mogu meni blokirati bankovni račun koji imam otvoreni? Na njemu nemam ništa. Ne mogu ništa uzeti. Jedino 180 kn što ću dobiti. 20.5 poslali mi opomenu pred ovrhu 15 dana da imam za platit. Još ništa nije mi došlo. Već su me ovršavali. Da li postoji mogućnost zastare ili nešto? Stalno zovu, ja sam svjestna duga. Ali ja to ne mogu sada ni na rate.
×
×
 • Napravi novi...