Jump to content

Koalagirl

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav.Blokiran mi je racunu zbog par rezija iz 2016 ,2017,2018.To je otislo u zastaru ali je blokada sjela.Dali se moze pisati zalba ili prigovor?
  2. Bok.A dali je moguć manje platiti ili ne platiti odvjetničke i parničke troškove zbog prigovora na račun koji sam platila nakon zadanog roka ali su mi priznali prigovor i rekli da moram platiti troskove javnog biljeznika,parničke i odvjetničke.Čak su mi rekli da nisam slala prigovor nebi uopce došlo do tih troškova i da je bilo dovoljno što sam sa zakašnjenjm platila hep račun.Ali to nisam znala kad mi je došo prijedlog za ovrhu na racun koji sam vec platila i nitko mi nije rekao da netreba pisati prigovor na to.Dugo sam na bolovanju i primam minimalno nešto i korisnik sam jednokratne drzavne pomoći i dj doplatka.
  3. Dali je bolje da odem javnom bilježniku jer se onda dobije žig i kopija sa datumom podnešenog prigovora?
  4. Prijedlog koji je da 7.6.2021 javnom bilježniku podnio ovrhovoditelj gradako stambeno komunalno i u roku 15 dana moram izvršit obavezu.Zastupano po odvjedničkom društvu.
  5. Bok Došao mi je prekjučer prijedlog za ovrhu zbog neplaćenih računa za pričuvu iz 2010 i 2011.Nikad mi nije došla opomena.Još bi uz taj dug od 5422kn trebala platiti 1227 kn javnobilježnički trošak.Dali se mogu pozvati na zastaru,kako i kome?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija