Jump to content

Detant

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Detant objavio

 1. Poštovani. Nas par prijatelja imamo svoje firme, ali namjeravamo osnovat zadrugu, a postojeće firme i obrte zatvoriti. Prijatelju firma dobro radi i zbog privatnih potreba bi podigao određeni iznos sa računa firme(100.tisuća kuna) prošlu godinu je završio sa dobiti oko 400.000.kn. Na koji način da to uradi, a da sve bude po zakonu Hvala
 2. Imam Firmu koju namjeravam zatvoriti, ali joj je trenutno račun u blokadi. Imam dva Sudska spora koja sam na prvom sudu dobio u svoju korist, sad je u žalbi. Imam nekoliko firmi koje mi duguju novac, i spremni su platiti na račun moga vjerovnika - kompenzacija ? Dali je to dozvoljeno, nailazim na razna tumačenja. Dali mi netko može dati pravi odgovor. ? Hvala i hvala @frenki zg na odgovoru vezanu uz otvaranje zadruge.
 3. Detant

  zadruga

  Tko ima veču ulogu upravitelj ili ?
 4. Detant

  zadruga

  Neznam dali je pravo mjesto , ali netko če korigirati ako nije na pravom mjestu Ja i nekoliko prijatelja planiramo osnovati poljoprivrednu zadrugu e, sad me zanima gdje započeti , čuli smo i malo proučili ali se teško snalazimo. Spominje se knjiga zadrugara ? koliko osoba treba za osnivanje koliko je temeljni kapital Ako neko ima iskustva oko zadruga bitčemo zahvalni.
×
×
 • Napravi novi...