Jump to content

Kriss27

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Kriss27 objavio

  1. Hoćete mi reći da su u CO nesposobni evidentirati uplatu na moje ime? Rješenje nikakvo nisam dobila, da jesam riješila bih to u sekundi. Uglavnom, poslala sam im sve, zvala sam ih i očito jedino što mogu je čekati. Problem je što su mi blokirali višestruko veći iznos, a imam obaveze za koje ću zbog njihove greške plaćati kamate, da ne pričam o tome da nemam na raspolaganju ni kune. Da li ih se isplati gnjaviti konstantno?
  2. Dobila sam prijedlog za ovrhu i platila sam glavnicu, kamate i naravno naknadu bilježniku, sve kako piše u prijedlogu. Napravila sam ono što piše, platila u roku osam dana. Ne piše da trebam dostaviti dokaz o uplati - piše da ukoliko podmirim dugovanje u roku 8 dana od primitka prijedloga (sa svim kamatama obračunatim do 25.01.2021, neće se potraživati daljnje zakonske zatezne kamate i troškovi provedbe ovrhe na Fini. Znači plaćeno je sve do zadnje lipe.
  3. Pozdrav svima. Jučer su mi blokirani svi računi zbog osiguranja - dug je podmiren 4.3.2021 za što imam izvatke s internet bankarstva. Podmiren je nakon mog upita njima koliki je dug i nakon što je ugovor raskinut 2020 (imam njihov dopis o tome) i u roku od osam dana kako je pisalo na dopisu od javnog bilježnika. Jučer mi sjeda ovrha za isti taj dug, naravno uvećan za kamate. Poslala sam im mail sa svim podacima i dokazima, zvala sam ih. Ima li još nešto što mogu učiniti trenutno? Prvi put mi se ovo desilo pa sam šokirana. U banci su rekli da se oni ne mogu naplatiti iz minusa po tekućem, a kako jesam u minusu vjerovatno mi je zato blokirano sve (veći iznos nego što je dug). Molim savjete ☹️
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija