Jump to content

HULK

Korisnik
  • Broj objava

    73
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je HULK objavio

  1. zašto se uvijek neki osjećaju prozvani, znamo dobro da ima svega i ovdje i u BIH,pa ne znam zašto uvijek tako žučno reagirate na minhen bojnu. Uostalom pisao sam kolegi koji je pitao za mirovinu HVO-a u RH a vama se nisam obraćao. Napisao sam mu provjerenu istinu. Lijepi pozdrav dragi bojovnici!
  2. Ostavio sam vas se više od pola godine ali mi je opet proradio moj PTSP čitajući kako se petljate u HVO, što vas se upoće ne tiče, pišite svoje teme ,a teme o HVO-u - ljubazno ignorirajte.Nisam zavidan nikome, ne daj Bože da padnem na tako niske grane, htio sam samo naglasiti da se ne slažem da je ranjavanje+PTSP manje vrijedno od samoga PTSP-a. Netko je spomenuo Tutu, s tom činjenicom se u potpunosti slažem ! Pozdrav kolegi planini!
  3. Prijatelju moj, ne nadaj se ničemu dobrom ili pripremi živce.Moj prijatelj 100% ima 3500,00 kn mirovine sa činom ali ne sjećam se kojim isto HVO. Ja sa 60 % u BIH sam ovdje dobio 30/70 opća i imam 1500 kn. Naravno vjerujem da znaš koliko imaju invalidi HV-a sa 20 % i samo PTSP bez ranjavanja............... dobiju 100 % opću i 6000 kn i tako prolupali provode vrijeme na legalisu te se smiju nama iz "Minhen-bojne"- prema njihovom mišljenju.
  4. Znači da se sa 60 % ne moram ni truditi jer mi neće sigurno preko HZMO-a dignuti na 80.
  5. Da li je netko upućen u svezi prava invalida HVO-a na oslobođenje od participacije u zdravstvu?
  6. Ako sio podnio zahtjev za darovanje-čekaj do nekih izbora pa će se to valjda riješiti, barem u mnogim slučajevima tako ide, a zahtjev za darovanje materijala si valjda već podnio?Ako si nešto i naslijedio, daruj majci ili ocu dok ne riješiš ovo, a poslije ti to mogu opet oni darovati.
  7. Odavno su potrošeni samo što još nisu stigli, javim i ja kada dođu.Pozdrav.
  8. Ako si ti zadovoljan, onda ti iz sveg srca čestitam.
  9. Danas sam potvrdio svoju sumnju kod jednoga znanca, dugo sam sumnjao i čuo od drugih kako je izgubio oko ( ne u ratu! ),, dobio je 1500 kn mirovine i čovjek je zadovoljan, bez oka, ne pada mu na pamet da se žali. Zašto!!!????!!!I Postoje svjedoci o okolnostima ranjavanja. Znam i ja puno takvih s jedne i druge strane Save-lažnjaka, ali znam i prave dečke ranjene i zarobljene koje su odbili, i ja bih volio vidjeti te ljude koji donose takva rješenje. Zato sam 100% da se objavi registar i invalida i branitelja. Što se mene tiče,na svakom vještačenju su me pregledavali, a i za te s ekstremitetima, a bez njih na papiru sam isto čuo.
  10. Upravo tako! Slažem se 100 %.
  11. Posluži se ti svojom intuicijom, pa ćeš vidjeti, sretno.
  12. Ne, upravo za ovu državu, istina je ako nema izbora osim toga jednoga liječnika, međutim, baš zbog toga što im fale pacijenti, ne bi se smjeli tako ponašati.Ima ih različitih,mene je moj tražio u džep, i zavlačio,pa sam se prebacio kod drugoga koji mi je to napisao redovnim putem, što i je pravedno.Prijatelja HV je isto tražio pa mu je ovaj direktno rekao da nema namjeru i da to napiše jer će mu se loše pisati, i sredio mu je obrazac za dan.Znam, nije ni to način, ali kad čovjek pukne, svejedno mu je.
  13. Zapali ti se fitilj kod nje u ordinaciji, a ako ni to ne uspije,ima i drugih doktora, pa s takvim obrazloženjem i prijeđeš kod drugoga.
  14. moglo bi se reći da je tako, koga god znam, žalio se na takav omjer, naravno da je bitna dokumentacija, samo je pitanje kako je pomno pregledaju.
  15. Za one kojima ništa ovdje nije jasno... Pročitajte zaključanu temu pod nazivom : "Bez privatnih poruka....."
  16. Da, nitko nije tražio obrazlaganje ove teme, niti je ikome od vas bila upućena, zato se skinite i brinite svoje brige, HVO ostavite na miru u svoj njegovoj časti i slavi.Pozdrav, čast , slava i poštovanje svim pravim braniteljima HV-a. Adio!
  17. lijepo se zabavljate, zar nisi vidio u onoj temi da sam napisao da sam s njima završio komunikaciju, pa ih to sad malo...sad si ti krivo shvatio a i to im je bila namjera, dobri su, svaka čast, samo su krivoga našli, idemo dalje...
  18. Tako je, sorry, mislio sam na ovoga dolje.
  19. Lijepo Mrljavac, upravo si učinio ono što je deltacro-u, dsemovci i ostalima bio i cilj. A nije ti palo na pamet da pojedincima, koji su pokrenuli ove svađe i baljezgarije staviš lokot?! Nije bitno, kada netko bude imao nove informacije u svezi teme, valjda ćeš dopustiti da otvori novu temu, a ako ne, tvoja sramota.
  20. A šta sam ti ja rekao, tražili ste, eto vam!
  21. Svaka ti čast, ali ovo nisi trebao napisati jer ti , kao pripadniku HV-a ,neki neće ostati dužni.Nadam se da si ti ostvario svoja prava.Pozdrav.
  22. Oni pravi se , garant , neće uvrijediti Na prvoj crti se borilo , nije se stjecao status !!!!... Ovo, u vezi velikog ili malog " H"... neću komentirati.Ljudi će sami prosuditi tko je zaslužio koje. Pošto ste ti i deltacro iz Hrvatske, mogli ste malo bolje naučiti hrvatski jezik i pravopis, barem kao ja. I za tebe je ovo moj posljednji odgovor,adio. Zdrav i živ bio.
  23. Kao prvo, Hrvat se piše s velikim H ! Što ti je čovječe,zar ti je akcija "Dijagnoza" naškodila? Nisi dostojan da se tebi izjašnjavam što sam i kakav sam i jesam li , ili ne branitelj, i koliko dugo živim u RH , a nemam ni živaca za to više. Samo ću ti reći da apsolutno nisi u pravu, bar što se mene tiče. 2. Nitko te ne tjera da čitaš ovu temu jer te se uopće ne tiče. 3.Za vrijeme rata nije mi palo na pamet da čitam o pravima branitelja, niti sam imao vremena sakupljati papire...........kao neki......... i zato to ispitujem sada, ne bih li čuo koju pametnu, naravno, samo od pametnih ljudi.Ne znam zašto se ti stalno ubacuješ sa svojim "komedijaškim komentarima " kad te nitko ništa ne pita i nemaš pojma o ovoj temi. 4. A travu sam i pasao u ratu, tako da me nisi baš uvrijedio, što ti ne bi ni mogao od previše uzdignutog nosa,. . dragi moj branitelju. S ovime završavam svaku komunikaciju s tobom i nemoj mi se više obraćati . :amen: Ispričavam se svim braniteljima, kao i Mrljavcu, što sam se tako nisko spustio kako bih mogao odgovoriti na ovakve neandertalske poruke, sada ću se vratiti na svoju razinu komuniciranja te s time i završiti . Lijepi pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija