Jump to content

Ivica18

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam. Imam jos jedno pitanje, napisao sam zivotopis, ali mi je receno da jos napisem motivacijsko pismo, ovako su mu poslali: "DETALJNO PISANO OBRAZLOŽENJE TJ MOTIVACIJSKO PISMO" Da li mi neko moze objasniti kako treba ? Lp.
  2. Znaci kada budem predavao u ambasadi sve, predam im i ovu potvrdu koju sam dobio, na kojoj pise da ne izdaju, onda bi oni trebali traziti od njih, kada budu pregledali moj zahtjev ?
  3. Pozdravim svima. Da li mi neko moze pomoci vezano za potvrdu sa popisa iz 2013 u kojoj smo se moji roditelji i ja izjasnili kao Hrvati, ta potvrda mi je jako vazna, a ne mogu da je dobijem ovako su mi odgovorili: ''Obavještavamo Vas da se neće izdavati potvrde o nacionalnom izjašnjavanju iz Popisa 2013. godine. Članom 16. Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH, 2013.godine (“Službeni glasnik BiH”, broj 10/12 i 18/13) propisano je da će se podaci prikupljeni popisom koristiti isključivo samo u statističke svrhe.'' Da li postoji rješenje za ovaj problem, postoji li neki nacin da se dobije potvrda, ili makar kada budemo predavao zahtjev u ambasadi da negdje napisem da mi nisu htjeli izdati ili nesto slicno ? Da li neko ima iskustva sa ovim ? Lp.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija