Jump to content

Verka1987

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Verka1987 objavio

  1. Hvala na odgovoru. Zanima me dal postoji mogucnost da se otvori nekakav racun koji bude zaštićen, a na neki nacin ziro racun, da mi se opet mogu uplacivat novci za honoraran posao.? Receno mi je da isplata za rad preko ugovora o djelu ide striktno na ziro racun. Znaci meni ce to sve biti uzeto cim mi uplate?
  2. Pozz, Imam jedno pitanje. Trebam pomoc. Moj je tekuci racun blokiran,zaposlena sam za stalno i redovno mi se skida s racuna ona dio koji mora. ja sam našla honorarni posao za koji mi se bude naknada isplacivala na ziro racun. Zanima me dal se mogu i primanja na ziro racun zastititi.??? Kolegica mi moja kaze da je ona odmah kad je otvarala ziro racun zastilitila racun. Hvala unaprijed.
  3. Recite hoce li ista vrijediti ako se jedan naplaćuje preko poslodavca, a drugome da uplacujem sama određeni iznos, posto sad ceka u redu. Moze li se to tako raditi?
  4. I sta je onda meni ciniti.? Znaci prvo je počela ovrha za jednog ovrsitelja preko fine, jedna rata samo,nakon toga su mi poslali dopis iz obracuna da ce naplaćivat preko poslodavca drugi ovršitelj.To ce biti ovaj mj! Ja se ne razumijem u to, i skroz sam nova.
  5. A kako se oni sad budu na placivali ako postoji ovrha na fini, jel prvo ide ovo sa fine, ili sa suda.?hvala
  6. Postovani, Duzna sam 3200kn.Nije mi poslan prijedolg niti rješenje o ovrsi na kucnu adresu,nego mi je danas stigla poruka preko cop-a. Obavijest ministarstva pravosuđa o promjeni u sudskom procesu. I ja preko e predmeta na e građani gledam tu ovrhu i pise prijedlog o ovrsi . Jos se uz prijedlog nalazi neka obavijest da je u pitanju strana firma te da se izuzme pdv iz racuna ili tako nesto. Mene zanima zasto oni nisu isli preko fine ili poslodavca nego odmah na sud. Sto sa to znaci? Molim pomoc, nova sam u ovome i nemam pojma. Hvala
  7. Znaci onda sad ce se uplacivat preko poslodavca, a ovaj na fini ce cekat?
  8. Postovani, Zanima me dal se 2.ovršitelj smije naplaćivati preko poslodavca,ako se vec 1.ovrsitelj naplaćuje preko fine? Racun mi je blokiran i naplaćuje se preko fine, i sada sam dobila dopis iz obracuna placa da ce se mi skidati za drugog ovrsitelja s place. Nova sam u tome, i sad nezz kak ce oni to obracunati?
  9. Hvala puno! Nova sam u tome pa pokusavam nekako doci k sebi.
  10. Postovani, molim za pomoc. Zanima me u slučaju da se moj dug proda agenciji, kako to dalje funkcionira. Kako da se postavim? Sta trebam raditi? Jel mene zovu iz agencije, dobijem li nekakvu obavijest? Jel uredu s njima dogovoriti otplatu ili ne? Citam svasta po forumima.... Hvala
  11. O hvala dragom Bogu. Hvala puno na infromaciji.
  12. Evo ovako mi piše.... Sta to znaci? Hvala puno na pomoci
  13. Postovani, molim za pomoc. Poslan mi je prijedlog za ovrhu, ali nije mi jasan jedan podatak u prijedlogu, a to je da mi pise brojka 5x na imovini ovršenika. Lijeve strane pise 5x a z desne strane imovine ovršenika. Znaci li to 5x iznos koji sam duzna??? Nikad nisam bila u takvoj situaciji. Molim za pomoc.
  14. Puno, puno hvala na infromacijama!
  15. Sta Vi mislite dal je taj prigovor dobra stvar? Mislim dal ce mi to sta pomoc ili odmoc? Sa strucne strane...
  16. A dal ja to trebam njima napomenuti? Reci im da su krivo napisali? Pitati ih zasto je to tako? Ili samo kad stigne rjesenje o ovrsi prilozim prigovor? Taj prigovor mogu kao laik napisati svojim riječima, onako kako ja mislim da je najbolje ili postoji neka špranca prema kojoj se piše prigovor? I molim Vas recite mi dal ja dobivam sta ako prilozim prigovor? Hvala puno na pomoci.
  17. Postovani, Trebala bih pomoc vezano za cash expert. Svoje dugovanje nisam isplatila, te mi oni šalju prijedlog za ovrhu, a i za par dana bude stiglo rješenje o ovrsi. Ja znam da to moram vratiti i s time nemam problem,ali imam problem jer u ugovoru s njima i na prijedlogu o ovrsi ne podudaraju se iznosi koji sam ja duzna. Npr. Meni su rate bile za 1000kn vece prema ugovoru, nego kao sto su navedene u prijedlogu. Iznos koji sam duzna njima ne podudara se s iznosom na prijedlogu. Manji je za 4000kn.ja znam da je to mozda bolje za mene, jer sam ima manje duzna, ali nije mi jasno zasto nisu napisali onako kako piše u ugovoru? Ja sam njima uplatila dva prolongata po 3250kn,i to opet nebi stimalo ako su umanjili iznos za te prolongate. Prvi puta sam u tome, nemam pojma sta trebam sad uraditi. Dal bih mogla uloziti zalbu zbog toga, ili da nista ne diram da se ne uvalim u jos vece probleme? Oprostite na duzem postu, ali htjela sam vam sto bolje objasniti. Hvala na pomoci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija