Jump to content

zagrebcanka

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno ti hvala na brzini i objasnjenu!
  2. Hvala ti slavuj,nabrzini! Ipak meni je logicno da je godina dana od 17. prosle g.-17.ove.,no vjerujem da si u pravu.
  3. Doznaka je od 15.no mene zanima treba li prema ugovoru ( 17.9 2008 na godinu dana)zadnji dan bolovanja pisati 16.9.ili 17.9. Koji je datum zadnji radni dan? Hvala slavuj!
  4. Radni odnos mi je poceo 17.9.2008 na odredeno vrijeme na godinu dana. Na bolovanju sam od 15.9,pa Vas molim da mi odgovorite trebam li donijeti doznaku sa datumom 16.( poslodavac kaze da je godina 16)ili 17.? Puno hvala na odgovoru!
  5. Molim Vas da mi odgovorite na ciji teret ide naknada za bolovanje ( 8 dana),za njegu djeteta do 7 godina starosti i mora li mi naknada bolovanja sa brojem sati i svotom biti prikazana na isplatnoj listi? Unaprijed hvala na odgovoru!
  6. Imam dijagnozu Sy cervikale, cervikobrahijalnog sindroma,srednje tesko kronicna lezija C6 i C8 na desnoj i umjereno kronicna radikularna lezija na lijevoj ruci Th 1.Nalaz vratne kraljeznice pokazuje pokazuje izravnavanje fizioloske lordoze C kicme,suzen i.v.prostor od C3-C 6-7 uz spondioliticke promjene,te promjene malih zglobova i unkartroze. Zaposlena sam trenutno kao spremacica i domacica ( radim na odrzavanju prostorija vrtica,glacanju posteljine,dezinfekciji igracaka i prostora,podjeli obroka i pranju suda,kuhinje i sl.)rijc je o oko 170 kvadrata vrtica i 30 djece.Buduci da imam sve vise zdravstvenih problema koje sam do sada rjesavala odlaskom na godisnji i slobodnim danima ( vise to ne mogu)zanima me postoji li kakva sansa da mi se procijeni radna sposobnost i na koji nacin to ide?? Zivim u Osijeku. Oprostite na duzini i hvala unaprijed na odgovoru.
  7. Hvala na brzom odgovoru! Mail je : topla@net.hr
  8. naslijedila sma zemlju od oca i posjedujem rjesenje o naslijedivanju iz 1984 god. zemlja se nalazi na moru i psotoje suvlasnici. U katastru nisam upisana mada na rjesenju stoji da su me trebali upisati po sluzbenoj duznosti.Rado bi trazila razvrgnuce suvlasnistva(87 sam pokrenula postupak ,no on je jednostavno ugasnuo zbog prijetnji suvlasnika tadasnjem odvjetniku) i buduci da sam u tezim financijskim neprilikama prodala to. Zivim u Osijeku ( ne mogu putovati na more -Biograd kod pakostana) ,te Vas molim ako znate nekog odjvetnika koji bi me zastupao i to rijesio . Hvala!
  9. Toliko vas pogledalo...zar bas nitko ne zna??
  10. Suprug je stradao u saobracajnoj 1990,imala sam tada 24 god.,i dvoje djece koja su dobila obiteljsku mirovinu.?Mlada kci je ucenik 2.raz.srednje skole i korisnik mirovine. Ja sam trenutno zaposlena na odredeno vrijeme,napunila sam 41 god.i zanima me imam li pravo na obiteljsku mirovinu i sto moram uciniti ? Hvala Vam na odgovoru unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija