Jump to content

Mucko20

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dragi Legalis zanima me vase misljenje. Moja mama je kupila stan od grada Zagreba 1993. na temelju stanarskog prava. U stanu je od 1980. No medjutim, sad se pojavio vlasnik cijele zgrade koji zeli ponistiti kupoprodajni ugovor, navodno da se stan nije smio prodavati ukoliko je zgrada bila konfiscirana. Ne znam da li trebate jos detalja. "Zakon o denacionalizaciji iz 1996."), koji je stupio na snagu 1. siječnja 1997., prijašnjim vlasnicima konfiscirane ili nacionalizirane imovine ili njihovim nasljednicima prvog nasljednog reda (potomci ili supružnik) omogućio je da pod određenim uvjetima zatraže povrat oduzete imovine ili naknadu za tu imovinu. Puno hvala
  2. Ok, znaci nista mi vise nije za ciniti, nema nikakvog rizika? Pustim, i ako se sjetim za 5g. trazim zaborav?
  3. Jos jedno pitanje, moje ime je krivo upisano u njihovoj dokumentaciji - da li tu imam ikakvih prava osporavati ista?
  4. Ali nemaju pravo dijeliti moje podatke. Kako je dugovanje zakljuceno i ja vise nemam nikakvih dugovanja prema njima koji su to opravdani pravni interesi u kojima oni imaju pravo koristiti moje podatke? I kada ja imam pravo traziti Pravo na Zaborav? Puno hvala Jos jedno pitanje, moje ime je krivo upisano u njihovoj dokumentaciji - da li tu imam ikakvih prava osporavati ista?
  5. Postovani, EOS Matrix su upravo potvrdili da EOS Matrix d.o.o. prema Vama nema više nikakvih potraživanja. No medjutim kada sam pravo na zaborav odgovorili su: Ujedno, društvo EOS Matrix d.o.o. čuva osobne podatke do 5 godina od zatvaranja predmetnog dugovanja, takva pohrana osobnih podataka je zakonita jer je nužna radi poštovanja pravnih obveza odnosno ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva Društva kao Voditelja obrade. a na zahtjev da daju pristup svim osobnim podacima koje su koristili samo su odgovorili: Slijedom Vašeg upita vezanog za obradu Vaših osobnih podataka, obavještavamo Vas kako su Ugovorom o cesiji, a sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka i općim uvjetima poslovanja Iskon Internet d.d., Vaši osobni podaci ustupljeni društvu EOS Matrix d.o.o. koji kao voditelj zbirke osobnih podataka proslijeđenih od strane prethodnog vjerovnika djeluje u potpunosti u skladu sa odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Ugovor o cesiji sklopljen je sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima te kao takav predstavlja pravni osnov za obradu osobnih podataka. Ja zelim da se izbrisu svi osobni podaci - da li oni imaju pravo čuvati osobne podatke do 5 godina??? I ako imaju, da li imaju pravo koristiti moje podatke? Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija