Jump to content

mica-skitnica

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Tako je. Samo sto su oni u natjecaju stavili 5 godina radnog iskustva i po tome sam mislio da ce mi priznati.
  2. Dostavio sam im sve ugovore i potvrdu poslodavca (Ministarstva) o periodu rada i da sam radio na poslovima VSS tako da cak nije ni stvar o time da nisu odgovarajuci poslovi. Oni tvrde da priznaju samo ono sto stoji u HZMO obrascu. Ugl. nemam pravo zalbe na odbijenicu, samo sam htio potvrdu da sam ja u pravu (nije da mi nesto znaci). Hvala na odgovoru!
  3. Kopirat cu tekst iz tog dijela natjecaja. I sad vidim da sam krivo napisao za redovan rad. Njega imam 3 g i 9 mj, plus godinu na strucnom i 8,5 mj na Ugovor i djelu (koji mi ne priznaju). Osim općih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i posebne uvjete: magistar struke ili stručni specijalist ekonomije, prava, društvene, prirodne ili tehničke struke, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje upravnim tijelom, položen državni ispit.
  4. Pozdrav svima...zanima me da li je netko imao slicno iskustvo kao ja ili se kuzi u problem. Radi se o tome da sam se prijavio na natjecaj u lokalnoj upravi na gdje se trazi 5 godina iskustva. Ja imam godinu dana na strucnom, 8,5 mj rada na Ugovor o djelu i 4 g i 9 mj redovnog rada za stalno. Odbili su me na natjecaju pod obrazlozenjem da nemam dovoljno iskustva jer mi ne priznaju Ugovor o djelu. Bez obzira sto sam im dostavio ugovore i potvrdu poslodavca da sam radio na poslovima VSS-a. Da li je netko imao slicno iskustvo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija