Jump to content

Jucca

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jucca objavio

  1. Pretpostavljam da nece. Ali ono sto me zanima je posto je ugovorom o kreditu definirana isplata rata kroz adm. zabranu, da li se ista ponistava posto je isti taj ugovor sad raskinut. Hvala vam puno na pomoci. Nisam bas na ti sa ovim, kao sto vidite 😁, a u bancii nisu znali reci.
  2. Bio sam gotovo godinu dana na bolovanju, u medjuvremenu nisam platio sve rate jer sam primao min sa HZZO pa se nije imalo od cega skidati. Ostalo je nesto duga, iako su se zadnje dvije rate ponovo pocele naplacivati jer sam se vratio sa bolovanja. Ipak su ponistili ugovor o kreditu. Moratorij i pocek mi nisu htjeli napravit kad sam isao na bolovanje.
  3. Aha, ok. Hvala na odgovoru. Mislio sam da otkaz ugovora automatski povlaci i administrativnu zabranu na placu.
  4. Dostavila je banka prije nekoliko godina kad sam potpisao ugovor, tj digao kredit.
  5. Ne. Nisam jos. To ce jos potrajati, pa bi skinuo adm. zabranu sa place, naravno ako se moze, da bi "oslobodio" placu a da se naplati jedna ovrha koja mi stoji duze vrijeme, i ovako bi se brze naplatila ista ta ovrha. Pitam ovdje, jer mi u banci nisu znali sa sigurnošću reci. U ugovoru stoji adm. zabrana, a isti je sad otkazan.
  6. Ne. Prilikom podizanja kredita je ugovorom dogovorena isplata rata administrativnom zabranom na placi. E sad posto je kredit tj. ugovor o kreditu otkazan, ne znam da li se adm. zabrana i dalje treba postovat ili mogu poslodavcu reci da prestane isplacati rate direktno sa plaće.
  7. Molim ako netko zna, da li i dalje ide administrativna zabrana na placu za kredit, ako je isti otkazan od strane banke? Odn. da li otkaz ugovora ponistava i dogovorenu administrativnu zabranu koja je bila par godina vec na placi. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija