Jump to content

marko701

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A kakva je mogućnost postupanja, odnosno kako se rješava kada na takvom privatnom posjedu/dvorištu jedan stanar drugome nehotice prilikom izlaženja s parkinga ošteti auto?
  2. Znači oni znakovi koji se nalaze ispred privatnih zgrada i u dvorištima da pauk odnosi auto nemaju uporišta, odnosno samo služe za zastrašivanje? Nije moguće niti sklopiti neki ugovor s pauk službom?
  3. Pozdrav, molim vas pomoć. Živimo u maloj privatnoj zgradi koja ispred sebe ima neograđeno popločeno dvorište namjenjeno ostavljanju auta. Naravno, razlog i zbog kojeg postavljam upit je taj da ovdje parkiraju auto i neke osobe koji nisu stanari, već obavljaju nešto po susjednim adresama. Obratili smo se pauk službi i policiji. Pauk ne može dizati auto sa privatnog posjeda niti da platimo odvoz. Policija je također nemoćna i kažu da mogu napraviti jedino zapisnik za pokretanje privatne tužbe. Zanima me kako i od koga zatražiti mogućnost iscrtavanja parkiranih mjesta i postavljanja znaka zabrane parkiranja i odvoza auta paukom? Ili neko drugo rješenje gdje bi službe mogle intervenirati, budući da zbog funkcionalnosti i lokacije ograđivanje dvorišta nije opcija. Također s druge strane nije mi jasno, budući da navedeni znakovi postoje ispred nekih privatnih zgrada, da li su oni lažni? U smislu, pauk kaže ne može odvoziti auto s privatnog posjeda, a ispred nekih manjih privatnih zgrada navedeni znakovi postoje. Da li su oni samo za zaplašivanje ili imaju pravno uporiše? Ako imaju, kako da mi to ostvarimo? Hvala na pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija