Jump to content

Zglegalist

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bankarica je trazila gradevinsku dozvolu koju nemamo, a izmedu ostalog smo htjeli provjeriti podatke o zgradi i vidjeti kako je gradena (s obzirom da je stara zgrada) zbog potresa. Nemamo cak tocnu godinu kada je gradena, samo znamo da je zbog velike poplave u Zg 1964. odgodeno useljenje i da je 1965. izdana uporabna koju takoder nigdje ne mozemo pronaci.
  2. Postovani, u potrazi smo za gradevinskom dokumentacijom iz 1965. Trazili smo u Gradskom arhivu koji nas je uputio u Drzavni arhiv, tamo smo dali sve poznate podatke, ali ni jedan papir oni nisu nasli vezano uz tu stambenu zgradu. S obzirom da se radi o vojnoj zgradi, poslali smo upit i Ministarstvu obrane, no oni cak nisu ni odgovorili na nas upit. Mozete li nas usmjeriti jos negdje? Na izvatku iz zemljisne knjige smo uocili da pise neki "POP BR.", sto ta oznaka znaci i postoji li negdje evidencija po tom broju? Molimo vas savjet sto dalje jer nam je nevjerojatno da ne postoji ni jedan dokument za zgradu (kupoprodaja)? Unaprijed hvala i lijep pozdrav!
  3. Poštovani, u srpnju prosle godine sam zavrsila na komplikacijama u trudnoci sa strogim mirovanjem za koji nisam znala ishod te da li cu se vratiti jos na posao prije poroda ili ne. Ostalo mi je 15 dana godisnjeg odmora koje nisam iskoristila, da li imam pravo koristiti tih 15 dana nakon povratka s porodiljnog? Znam da imam pravo koristit godisnji koji sam stekla ove godine (vracam se na posao u veljaci 2022.). Ako imam pravo i na tih 15 dana, molim vas da me uputite na koji Zakon/clanak se trebam pozvati. Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija