Jump to content

sadj0802

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. hvalaa puno ,nisam u RH ali mislim da su isti zakoni i u BiH odprilike sto se tice svega ,citao sam zakone i u hrv,bih ,srb svi su isti nekako ,mozda cak malo stroziji u hrvatskoj,ugl hvala puno
  2. Hvala Vam. Mene su uhvatili u Neumu i sad moprat cu ici na sud u Capljinu pa ne znam da li je iko imao iskustva,hvala Vama na pomoci. Znaci u RH se ne obavjestava i ako je vojnik neko samo me to brine,a policajci sto su me ispitivali rekli su mozda uvjetna i novcana kazna od 1000 pa nadalje.
  3. a i vidim i st.3 su mi staqvili
  4. Meni su stavili st 2 a kako tezi ? Da li ide obavjewst neka poslodavcu a ovo mi je prvo djelo
  5. Ovo je bio Neum ali rekli su mi da ce doci poziv na Sud u Capljini. Dobio sam zapisnik o vaganju i papir jedan pise Na osnovu clana 92 sumnjicim se da sam pocinio krivicno djelo i tu sam ispotpisivao pitanja sa da i ne i moji licni podatci asu tu i 3 papir moj iskaz a drrug moj njega su stavili kao svjedoka.
  6. Zdravo,zanima me da li jeko ima iskustva,naime uhvatila nas je granicna policija i pronasli su 0,4gr marijane.Priveli su mene i mog druga u stanicu i tu su me posavjetovali da kazem da sam predao sam policiji dokaze.Uzeli su mi otiske prsta,slikali me i da li mi nekakA 3 PAPIRA ,NA JEDNOM PISE CLAN 239.Znaci napisali su mi da sam ucinio krivicno djelo.Inace sam vojnik pa me zanima da li ce to uticati na moj posao,nikad nisam koridtio travu ovo se desilo slucajno i u izjavi sam rekao da je ovo sve prvi put.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija