Jump to content

2106ivana

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je 2106ivana objavio

  1. Ne..pa sporazum.je s protustrankom sklopio odvjetnik i neda nam ga na uvid
  2. Dobro a kako doci do svog novca?
  3. Da,nije urodili plodom..al ocito drugu izlqz nece postojati.. Neki vas savjet dobrodosao...on je zapravo kako sad stvari stoje prekrsio nekoliko zakona...
  4. Usmeno je rekao da mu je novac isplacen al da odvjetbicko drustvo nije u mogucnosti mi isplatiti odmah..al to vec traje mjesecin.. Trazila sam na uvid dokumentaciju tj da mi ju dostave..poslala sam sluzbeno prije mjesc dana mail na odvjetnicko drustvo do dana danasnjeg nema ni novaca ni dokumentacije.
  5. Dakle neznam dali se itji susreo sa slicnom situacijim ali odvjetnik je dobio novac za odstetni zahtjev i vec 3 mjeseca ga ne zeli isplatiti stranci..tj platio je nekakve 2 rate koje nisu ni bile dogovorene..nije bilo rijeci o naplati u ratama..sad je jos duzan 35000 kn i on se pravi lud..da ne kazem da ne dostavlja dokumetaciju koja je zatrazena da dostavi(poslan mail) Zapravo ni neznamo koji je tocno iznos uplacen od tuzenika sporazumom.jer nam ga odvjetnik neda na uvid. Netko neki savjet? Prijevara? Koristenje protupravno tudim novcem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija