Jump to content

ZokaP

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ZokaP objavio

  1. Ok. Provericu, zvacu maticara u opstini gde sam rodjena, pa cu, nadam se, saznati. Zahvaljujem svakako Vama! Pozdrav. Aaaaa, zanima me jos jedna stvar;ako na ovaj nacin ne uspem, da li postoji mogucnost na osnovu mojih baba o deda, tj. na osnovu njihovih rodjenja i nekadasnjih prebivanja na teritoriji Hrvatske, ili to sto su ocevi roditelji bili, na neki nacin ucenjeni da odu sa svojih ognjista radi tih vojnih poligona. Ja sam razumela mamu i tatu da je njima receno da moraju da idu u Vojvodinu, tacnije, mislim da je izvrsena zamena nekretnina na neki nacin..... Izvinjavam se🙈 na ovako podugackoj i ne bas zsbavnoj pricici😉, a ogdovor ocekujem vrlo kratak! 🤣✌️
  2. Pozdrav! Rodjena sam 88. U Srbiji. Majka mi ima hrvatsko drzavljanstvo. Upisana je 60.godine,kada je i rodjena u Karlovcu. Njeni roditelji i dalji preci su svi rodjeni tamo, tako je i sa oceve strane, samo sto su oni preseljeni u Srbiju zbog nekog poligona koji se pravio u hrvatskoj posle Drugog svetskog rata. Otac mi je rodjen u Srbiji. Majka je imala hrvatsko drzavljanstvo kad sam ja rodjena. Da li postoji neki osnov da i ja dobijem isto? Hvala, lep pozdrav!
  3. Pozdrav! Ja sam rodjena 88. godine u Srbiji. Majka mi je u vreme mog rodjenja imala hrvatsko drzavljanstvo i ima ga jos uvek, ali nema moj otac. On ima srpsko. Rodjen je u Srbiji. Svi njegovi i majcini su rodjeni i ziveli su u Hrvatskoj. Ja sam dobila drzavljanstvo, pretpostavljam, na osnovu oca, jer majka nije imala srpsko kad sam se ja rodila. Da li ima mogucnost da dobijem i ja hrvatsko drzavljanstvo? Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija