Jump to content

Jurapura

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jurapura objavio

  1. Poštovani kupio sam zemljište od osobe djelomično lišene poslovne sposobnosti tj da ne može raspolagati svojom imovinom i sad me zanima da li je taj ugovor pobojan ili niš štetan jer nigdje nije bila upisana zabilježba a čitajući svagdje se spominje poslovna sposobnost kod pobojnog i ništetnog ugovora. Imam ovjeren ugovor kod bilježnika i plombu da je predano na ubilježbu u gruntovnicu
  2. Nema volje za prodaju jer su već uzeli novce i tako mogu do sudnjeg dana vršiti prevare. Nestave nikakvu zabilježbu i kad prodaju kažu da su ludi a novce ne vračaju.Gdje je tu moja zaštita.Kad malo bolje razmislim idealna šema za varanje,nitko ne odgovara i postavljam sam sebi pitanje tko je ovdje lud taj ko mi je prodso i uzeo novce ili ja koji sam kupio i sad neznam gdje sam.
  3. E sad da se ugovor poništi što ja ne bi imao ništa protiv ,osoba kaže da je novac potrošila šta ja i vjerujem da li ja sa ovrhom opet idem na te čestice zemljišta što sam kupio i ako da koji je onda interes da to neko osporava jer na dražbi ne može dobiti te novce.Neko je gore napisao da je možda naj bolje vidjeti sa centrom za skrb i skrbnikom.
  4. E sad mene zanima zar nije netko trebao staviti zabranu raspolaganja jer gdje je onda povjerenje u državne knjige i šta kad ga ja tužim a on novce potrošio opet idem ovrhom na tu nekretninu ili ???
  5. Ovjereni ugovor imam i plačeni porez aĺi još nemam preneseno vlasništvo iako sam stavio plombu na zk uložak još je u obradi u gruntovnici.
  6. Poštovani.Neznam da li je bila ovakva tema.Naime kupio sam 5/6 zemljišta od vlasnika i pregledom zk uloška nije bilo nikakvog upisa a ni zabrane otuđenja.Međutim sada nakon 6 mjeseci sam saznao da je prodavatelj osoba djelomično lišena poslovne sposobnosti i to da nemože raspolagati nekretninama i da ima određenog skrbnika.Moje pitanje šta mi je sad činiti i dali ču moći vratiti svoj novac jer mi je prodavatelj rekao kad sam ga nazvao da je on novac potrošio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija