Jump to content

Krc420

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Oduzeta mi je vozacka dozvola u 1.mj zbog alkohola na 12h, zbog sezonskog posla, faksa nisam je nikako uspjela podignuti iz policije. Prosli tjedan su me zaustavili u sestrinom autu, rekla sam im da nemam vozacku kod sebe da je auto sestrin te dala osobnu, alkotestirali su me i napuhala sam 0.0. Tamo im je pisalo da mi je vozacka privremeno oduzeta, rekla sam im da mi je bila oduzeta na 12h i da je nemam samo fizicki kod sebe, nakon 45min cekanja napokon su napisali dva clanka (cl.289.st1 kpč.289 st4) Ugl. Kaznili su me kao da ne posjedujem vozacku dozvolu uopce, te iskljucili iz prometa. Na moje konstatacije da je nemam fizicki,a ne da je ne posjedujem uopce su bili izricito bezobrazni. U stilu da mogu pisati zalbu, a ako mi idalje nije jasno mogu s njima u stanicu i ostala izivljavanja..Htjela bih naglasiti da su bili mladi policajac i policajka, uzasno neprofesionalni i po mojem misljenju nesposobni za izvrsavanje svojih duznosti.. Nista mi jos nije doslo na adresu, ali ocekujem.. Moje pitanje je jesam li u pravu sto se tice ovoga da su mi trebli pisati kaznu da je ne posjedujem fizicki kao dokument ili?
  2. Danas su mi zadnji dan bili u kontroli zbog sumnje na bjesnoću. Pas naravno ne pokazuje nikakve znakove bjesnoće, te mi je došao račun od 350kn za platiti taj isti pregled. U dokumentu se navodi da je moj pas ugrizao gospođu. Sa sigurnošću tvrdim da to nije ugriz mog psa, stoga ni ne želim platiti troškove veterinara. Roditelji su mi bili kod tih ljudi, gospođa im tvrdi kako ne zna tko ju je ugrizao, te da ne želi ganjati ništa dalje, ali je dala izjavu policiji da je ipak moj. Također nisam sigurna je li njima tko bio u kontroli psa zbog mog ugriza, bila sam u bolnici i u povijesti bolesti se navodi da je vlasnik poznat te su mi tamo rekli da će oni morati dokazati da je pas cijepljen, ali nigdje ne stoji ime i prezime vlasnice. Stvarno sam očajna i ne znam što više napraviti. Ako sam ja neodgovoran vlasnik i snosim posljedice, želim da ih i oni također snose…Šetanje pasa bez povodca samo zato što su neki mali mješanci, po meni nije nikakvo opravdanje, ponekad su ti mali psi agresivniji od velikih. Što je po vama pametno, ne želim da prođu nekažnjeno baš zbog te klevete, a po ovomemislim da hoće te da im nitko nije ni izašao ukontrolu. Trebam li se obratiti policiji ili što?
  3. Prijavila je, isti dan su mi dosli policajci u provjeru jesu psi cjepljeni.. danas mi je dosao tip iz veterinarske utvrditi je li moj pas bijesan??? Meni je ovo sve nerealno, pritom imam svjedoke koji su bili tamo. Sto napraviti?
  4. Pozdrav, Imam 3 argentino doge, zenke su mi pustene na dvoristu, muski je u boksu. Prije par dana zenka mi je preskocila ogradu i krenula daviti nekog mjesanca od susjeda, koji svakodnevno, nekada i po par puta setaju dva mala psa bez povodca te zastajkuju pored mog dvorista dok ovi laju. U razdvajanju me ugrizao njezin pas. Sad nakon par dana mi dolaze ljudi da je i ona ugrizena(vlasnica drugog psa) od strane moga psa, sto je nemoguce. Moja kuja je imala jedan jedini stisak i ukocila joj se vilica,kad je pustila ja sam je uhvatila i to je bilo to. Pretpostavljam da je ugriz od njenog psa koji ju je u bolovima ugrizao kad ga je podigla i krenula nositi doma. Mene sad zanima kakva je daljnja procedura? Znam da sam kriva jer mi je pas preskocio ogradu, ali da mi naljepe da je napao covjeka to necu dopustiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija