Jump to content

Neny1

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Neny1

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

22 pregleda profila
 1. Zaboravila sam naspisati da se navedene radnje rade na teritoriju nacionalniog Parka prirode i u medjuvremenu sam saznala takodjer - sve bez gradjevinske dozvole.
 2. Hvala vam najljepse na vasem odgovoru. Molim vas samo jos jedan odgovor ako mi mozete pomoci a to je; Dali je u tom-mom slucaju u vezi smjestaja susjedove septicke jame u blizini pitke vode nadlezan procelnik za komunalni sustav i prostorno planiranje u mojoj opcini ili netko drugi -- u zupaniji???? Problem je da ja nemogu sa svima mojim pokusajima pronaci odgovornu osobu u svim institucijama za navedeni problem sta je neshvatljivo. Jos jednom hvala lijepa.
 3. Dobar dan. Molim vas da mi odgovorite dali postoji zakon u Hrv. o izradi septicke vodopropusne jame u neposrednoj udaljenosti od zdenca sa pitkom vodom i imovine susjeda. Naime radi se o dva susjedna dvorista. Na jednome-mome je pokriveni zdenac vec cca 45 godina sa pitkom vodom koja se koristi, a na susjedovom dvoristu u udaljenosti cca 6m od navedenoga zdenca novi susjed je postavio 2 betonske vodopropusne cijevi koje je cijevima spojio sa njegovom kucom /u neposrednoj blizini cca 3m/ u svrhu izrade septicke jame. Molim vas pravni savjet: 1. Dali je i kojim zako
×
×
 • Napravi novi...