Jump to content

Neny1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Neny1 objavio

  1. Zaboravila sam naspisati da se navedene radnje rade na teritoriju nacionalniog Parka prirode i u medjuvremenu sam saznala takodjer - sve bez gradjevinske dozvole.
  2. Hvala vam najljepse na vasem odgovoru. Molim vas samo jos jedan odgovor ako mi mozete pomoci a to je; Dali je u tom-mom slucaju u vezi smjestaja susjedove septicke jame u blizini pitke vode nadlezan procelnik za komunalni sustav i prostorno planiranje u mojoj opcini ili netko drugi -- u zupaniji???? Problem je da ja nemogu sa svima mojim pokusajima pronaci odgovornu osobu u svim institucijama za navedeni problem sta je neshvatljivo. Jos jednom hvala lijepa.
  3. Dobar dan. Molim vas da mi odgovorite dali postoji zakon u Hrv. o izradi septicke vodopropusne jame u neposrednoj udaljenosti od zdenca sa pitkom vodom i imovine susjeda. Naime radi se o dva susjedna dvorista. Na jednome-mome je pokriveni zdenac vec cca 45 godina sa pitkom vodom koja se koristi, a na susjedovom dvoristu u udaljenosti cca 6m od navedenoga zdenca novi susjed je postavio 2 betonske vodopropusne cijevi koje je cijevima spojio sa njegovom kucom /u neposrednoj blizini cca 3m/ u svrhu izrade septicke jame. Molim vas pravni savjet: 1. Dali je i kojim zakonom regulirana izrada septickih jama kod obiteljskih kuca na selu pogotovo u blizini izvora pitke vode u ovome slucaju moga zdenca koji koristimo? 2. Koja vrsta septicke jame /vodonepropusna-vodopropusna/ se treba propisanim zakonom napraviti i na kojoj udaljenosti od susjednog zdenca pitke vode koja se koristi.?(s obzirom da se iza svake kuce nalaze u duzinu velike povrsine zemlje). 3. Na kojoj udaljenosti od medje susjed moze raditi septicku jamu? Hvala lijepa na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija