Jump to content

Majka89

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Zanima me sljedece.. partner i ja razisli smo se prije 3 mj, imamo djete od godine dana, nismo isli preko centra za socijalnu nego se dogovaramo u vezi vidjanja djeteta, djete zivi samnom( majkom). Otac zivi u stanu od svoje trenutne partnerice ,nema svoj stan, ona u stanu drzi opasnog psa argentinsku dogu. Ja svoje djete ne zelim izlagati opasnosti, svi znamo situaciju od prosle godine kada je pas iste vrste rastrgao malu bebu iz cista mira i to bebu svojih vlasnika gdje je zivio.Otac zeli djete voditi u taj stan dok ja se tome protivim.Koja prava ja imam da zastitim djete? Koliko mi uopce czs moze pomoci u tome ?da odmah napomenem da se ne protivim tome da otac vidja djete i provodi vrijeme s njim, dapace! Samo ne zelim da moje djete boravi u stanu sa psom koji je prema zakonu svrstan u skupinu opasnih pasmina!
  2. Znaci savjetujete mi uzeti odvjetnika prije pokretanja postupka?
  3. Hvala puno.. stvar je u tome da se otac prijeti da ce uzet odvjetnika i da ce dobit da djete bude tjedan dana kod njega a tjedan kod mene, sta je meni apsurd jer je to jos beba..
  4. A kako se uglavnom rjesavaju ovakvi slucajevi ako je djete jos beba znaci nema ni godinu dana, znam da je od slucaja do slucaja i da je svaki razlicit, ali me iskljucivo zanima sta se tako malu bebu moze uopce dodjelit ocu na npr tjedan dana ili par dana u tjednu ili vidjanja budu u prisustvu majke?
  5. Pozdrav svima! Zanima me da li se postupak u vezi roditeljske skrbi mora bas uvijek pokretati? Naime, partner i ja smo se razisli nakon 5 godina izvanbracne zajednice i imamo bebu od 9 mj.. za sada se uspjevamo dogovarati oko vidjanja djeteta ali iskreno neznam kako ce to funkcionirati u buducnosti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija