Jump to content

Sport34

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postoji li neki određeni rok zastare?
  2. Ne razumijem bas najbolje. Kako znati jel stupio novi ovrhovodotelj? Ta saznanja o dugovimo se tek neki saznali. Smrt je bila u veljači. Do sada jos majci nije ništa stiglo da će ju teretit.
  3. Da odrekli smo se u korist majke.Dvije nekretnine je naslijedila. Dug je manji od nekretnina dosta.I dugovanja po ostavinskom rješenju koja su mu u matičnoj banci navedena svakako misli platiti. No, što s ovima iz Eosa što su mu uzimali oni nas najviše muče jer smo svjesni da su to legalni lihvari. Za njih smo saznali tek u Fini nakon ostavinske kad smo išli zatvoriti taj račun.
  4. Poštovani, Otac mi je preminuo, saznali smo za njegove ovrhe i dugove tek naknadno. Imao je zaštićen račun. S mirovine mu se skidalo za EosMatrx, navodno neki prodani dug njima. Majka je nasljednica svega, no toga duga nigdje nema u rješenju o ostavini. Zanima me hoće li oni nju sad teretiti za taj dug (za koji mi pojma nismo imali da postoji...navodno neki kredit je bio u pitanju) Što bi bilo najpametnije napraviti po tom pitanju, te hoće li sve ovrhe koje je skupio, a nisu se naplatile sad na nju pasti ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija