Jump to content

dejvikroket

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dejvikroket objavio

  1. Hvala na odgovorima. Bojim se da ništa od toga.
  2. pa to je došlo 26 06 a ja normalno dižem plaću. Šefica podružnice mi je rekla da čekaju 10 tak dana nakon plaće. Plaća mi je 20-tog. Ako joj sud uz pomoć bravara uđe u nekretninu (što će me dosta koštati jer se dobro ubunkerisala (ne mogu se sjetiti boljeg izraza) vjerovatno će joj neko javiti. Ali to je već pljenidba. Prije toga, neće je nitko obavijestiti?
  3. Ako nje nema tu, neće ni znati da je netko dolazi ovršiti, pa kako će onda zbog osjetljivosti platiti prije toga? Zanima me još ovo: njena ovrha na moju plaću stiže uskoro. Kažu mi iz fine da oni počekaju nekoliko dana nakon što mi legne plaća. Što ako je podignem prije ovrhe?
  4. Kako automobil nije pokretnina? Ona će vjerovatno u 9.mj otići natrag u Chicago. U kući ima starudiju neznam koja korist od takve ovrhe, gdje imam dodatne troškove i može li se bez nje ući u njen posjed?
  5. Ne može prijeboj kad nema otvorenog računa u RH, nemaju na Fini s čime pribiti. Auto je američka registracija iako je 10 godina ovdje u garaži pa odvjetnica misli da se ni auto ne može ovršiti.
  6. Ne uspjevam staviti temu, ako ispadne dupla, zanemarite. Dakle, problem sa susjedom iz pakla. Ovršila me zbog tužbe gdje sam izgubila, nedavno, a ja nju ne mogu ovršiti za tužbu gdje je izgubila prije 3 godine. Navodno nema računa u HR. Živi 6 mj ovdje, a ostalo u Chicagu. Ako idemo na ovrhu nad imovinom, tu izlaze novi troškovi, a ja sam novčano iscrpljena njenim tužbama. Iznajmljuje kuću na crno, ima kod sebe novac, zar ne može doći policija s nekim rješenjem i naplatiti dug?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija