Jump to content

aRgo48

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru… i meni se čini da bih trebala imati pravo na to. Jučer su bile isplate plaća za zaposlenike u školama, nisam dobila naknadu, oko 17. idu isplate rodiljnih i roditeljskih naknada, da čekam taj datum ili to dvoje nemaju veze jedno s drugim? Postoji li neka druga opcija, da ne moraju isplatiti nego nešto drugo…? Da znam kad kontaktiram računovođu. Hvala!
  2. Poštovani, zanima me imam li pravo na isplatu naknade za neiskorišteni godišnji odmor u sljedećoj situaciju: Zaposlila sam se u 4. mj 2021. godine. U 9. mj. 2021. idem na komplikacije. U 1. mjesecu 2022. otvaram porodiljni. Kraj 6.mjeseca 2022. mi je istekao ugovor (30.6.). Hvala na odgovoru!
  3. Poštovani, po prvi puta se nalazim u ovoj situaciji i sve vezano za rodiljne i roditeljske dopuste i ostalo vezano uz tu temu mi je pomalo nepoznato i voljela bih se bolje uputiti u to da vidim koja su moja prava. Naime, zaposlena sam od 12.4. u jednoj osnovnoj školi (na određeno, kao zamjena do povratka djelatnice koja je trudna, vraća se sljedeće školske godine) te sam u međuvremenu i ja ostala u drugom stanju (trenutno 12 tjedana). Ako sam dobro shvatila imam pravo otvoriti komplikacije ili raditi do 45. dana prije termina. Ako bih već sad otvorila komplikacije, koliko iznosi naknada za vrijeme tog perioda? Moram li imati određeneog staža, koje uvjete moram ispuniti? Mogu li komplikacije trajati od sad pa do rodiljnog dopusta? Sve vezano uz ovu temu će mi biti od velike pomoći! Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija