Jump to content

Komorski doprinos


dulbamboocha

Preporučene objave

Obrt (paušalni) mi je registriran 01.01.2018.godine i kao novootvoreni obrtnik oslobođen sam plaćanja komorskog doprinosa za prvu godinu rada. E sad, da li sam oslobođen plaćanja tog komorskog doprinosa samo do kraja te 2018.godine (znači bukvalno mjesec dana) ili do 01.12.2019. godine. Neki mi kažu ovako, a neki onako pa molim da mi to netko tko zna razjasni. Hvala unaprijed svima na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obrt (paušalni) mi je registriran 01.12.2018.godine i kao novootvoreni obrtnik oslobođen sam plaćanja komorskog doprinosa za prvu godinu rada. E sad, knjigovođa mi je rekao da, pošto smo ušli u novu 2019. godinu i bez obzira što radim tek mjesec dana, da bih trebao početi plaćati komorski doprinos jer, kako oni tvrde, oslobođenje od plaćanja komorskog doprinosa vrijedilo je samo za tu godinu u kojoj sam registrirao obrt. Pa sam sad zbunjen jer mi svi kažu da knjigovođa nije u pravu (a i čini mi se da pojma nemaju ni o čemu). Pa molim sve koji su upućeni u problematiku da mi odgovore da li sam oslobođen plaćanja tog komorskog doprinosa samo do kraja te 2018.godine (znači bukvalno mjesec dana) ili do 01.12.2019. godine kada mi ističe puna godina dana rada. Hvala unaprijed svima na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija