Jump to content

Zasto se ne poštuju zakoni???


Silviasele

Preporučene objave

Pozdrav 

Evo posto sam ovdje nova ...pa pocet cu sa prosto jednim pitanjem s kojim sam se susrela jos prije par mjeseci al ni dan danas ogovor od odgovarajucih nije stigao...

Naime kako je moguce da u ovoj drzavi se jednostavno nemoze postovati zakon ono osnovno....Djeca koja zive sa jednim roditeljom dok drugi roditelj ima zakonsko pravo biti pravilno i iz prve ruke informirati se o zdravstvenom stanju dijeteta kod pedijatra/doktora opće prakse ovisno o djetetovoj dobi....zubara...i najvaznije skoli...razrednica naravno ne zeli dat dugom roditelju nikakve informacije o tome kakvo je to dijete na satu itd..ajmo reci kao sto su informacije kada idemo u skolu samo ovo je preko tel.Obrazloženje razrednice je JA VAM NISAM DUZNA DAVATI TE INFORMACIJE...I ne nisu dobivene informacije..Dopis se slao i ravnatelju skole sa zakonom cl. I do dan danas nista nema ...Nazalost kilometri su tu koji sprijecavaju da se ode u tu skolu ali ako ostali doktori itd mogu dat inf dal je dijete zdravo..dali redovno dolazi na sistematske preglede..cjepljenja itd ako se tu moze odvojiti par min i reci kako je zasto onda se u toj skoli nemoze gdje dijete provodi dosta vremena..

I nema obrazloženje ni nakon 6mj a ni informacije....

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija